I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam, Piotr
MES| MZ5n| Z20| M28/2.8 M50/1.7 M135/3.5 FA 50/1.4 FA28-70/4 S70-300 T90/2.8| Helios Jupiter | K20D
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
radekone napisał/a:Ale jazda. Podlaczylem stary amigowy dysk do peceta i wszystko hula pod emulatorem. Pogralem juz Slamtilta, Cannon Fodder, demka tez chodza.
I znalazlem swoje stare poskanowane zdjecia z lat 90'
Teraz kombinuje jak 'przeniesc' zdjecia na pc, bo sa widoczne tylko pod UAE. Jedna z opcji to 'print screen' i ctrl-v ale to za duzo roboty..
Kapiątek, kilka słoików, garść błysków i inne potrzebne duperele :oP
radekone napisał/a:Teraz kombinuje jak 'przeniesc' zdjecia na pc
Stałki są dobre bo są dobre i stałe.
teo73 napisał/a:z tegp co pamietam amigowe dyskietki miały po sformatowaniu 880 kb
Przegrał życie, kto nie miał Amigi w czasach jej świetnościxolox napisał/a:Kurka w czasach gdy wszyscy mieli Amigę u mnie był jakiś blaszak ;(
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
w PC w biosie ustaw flopa na 720 i próbujpiko napisał/a:Bezpośrednie skopiowanie z dyskietek nie wchodzi (chyba) w grę, choć próbowałem podłączać do peceta jakieś wiekowe napędy FDD 320kB.
romeoad napisał/a:radekone napisał/a:Teraz kombinuje jak 'przeniesc' zdjecia na pc
Na linuxach można zbudować moduł obsługujący ADB oraz FFS i podmontować dysk amigi i pc, i do roboty
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
radekone napisał/a:jak internet pod amiga odpalic