davnes  Dołączył: 18 Lis 2006
moim kierunkiem jakim sie najczęściej kieruje przy kuopinie jest moja wrodzona niecierpliwość -wole zapłacić więcej i mieć szybciej aniżeli miałbym czekać na zakończenie aukcji dwa tygodnie i jeszcze nie wiadomo czy kupię- wda jest niestety to że dużo tym sposobem sie traci :-x

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
davnes, jeśli mówisz o "kup teraz", to zgadzam się - też jestem niecierpliwy i kusi mnie, by kliknąć i zamknąć temat. Ale cały ten mój wywód dotyczy klasycznych aukcji - a takich jest teraz, w interesjącej nas kategorii - większość. W sumie się nie dziwię sprzedawcom - ceny potrafią osiągać taki poziomy, że nie warto wystawiać za "kup teraz", chyba, że szkło jest mało chodliwe.

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
milo napisał/a:
2. Mialem kupic Pentaxa SF7, dalem 201zl bo jak miala się konczyc aukcja mialo mnie nie byc w domu... Aukcja skonczyla się kwota 203zl... Było niefajnie...

No tak, ale i tak nie wiesz, czy zwycięzca nie dawał 300, prawda?

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
PiotrR napisał/a:

No tak, ale i tak nie wiesz, czy zwycięzca nie dawał 300, prawda?

Nie wiem, ale aukcja skonczyla sie o czasie...

JFK  Dołączył: 04 Sty 2007
milo, W twoim avatarze widze pewne podobienstwo do omawianego niedawno na tym forum innego avatara ;-) Czyzbys pozazdroscil magnetofonu szpulowego? ;P

JFK napisał/a:
milo, W twoim avatarze widze pewne podobienstwo do omawianego niedawno na tym forum innego avatara ;-) Czyzbys pozazdroscil magnetofonu szpulowego? ;P

Tak zazroscilem bardzo cotti, a teraz mam i ja :)

JFK  Dołączył: 04 Sty 2007
milo, nie obraz sie ale ona wyszla tak jakos...ladniej :-) Ale moze to dlatego ze mam jakies takie dziwne skrzywienie ze wole patrzec na kobiety ;-)

costa  Dołączył: 11 Maj 2006
milo napisał/a:
Mialem kupic Pentaxa SF7

Dzisiaj skończyła się moja aukcja, na której wystawiłem taki aparat. Nikt nie zalicytował, a cena startowa była 99zł.

costa napisał/a:
Dzisiaj skończyła się moja aukcja, na której wystawiłem taki aparat. Nikt nie zalicytował, a cena startowa była 99zł.

Ale mialem go kupic dla szkla, jakos na body mi nie zalezalo. A tak wogole to podkupil mnie kots z foruma :)

Cytat
milo, nie obraz się ale ona wyszla tak jakos...ladniej :-) Ale moze to dlatego ze mam jakies takie dziwne skrzywienie ze wole patrzec na kobiety ;-)

to nawet lepiej :-B

vomer  Dołączył: 12 Cze 2006
A ja dla szkła (Sigma 70-210 ) kupiłem MZ-7 do tego z lampą AF, torbą i telekonwerterem 2x. Wszystko po aukcji - nikt nie licytował (wysłałem maila z propozycją ceny). Mam nadzieję, że to będzie dobry zakup -całość za 350 zł. Będzie to mój pierwszy analog Pentaxa :mrgreen:

Szakal  Dołączył: 18 Gru 2006
milo napisał/a:
Ale mialem go kupic dla szkla, jakos na body mi nie zalezalo. A tak wogole to podkupil mnie kots z foruma :)

Mi się to udało :-P Prawdę powiedziawszy nieco przypadkowo, nawet się nie spodziewałem że zalicytowanie na 2 godziny przed końcem wystarczy.

Szakal napisał/a:
Mi się to udało :-P Prawdę powiedziawszy nieco przypadkowo, nawet się nie spodziewałem że zalicytowanie na 2 godziny przed końcem wystarczy.

Jakbym byl w domu to by nie wystarczylo :)

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
milo, a mnie się nie podoba Twój avatar, kłujesz mnie tym dicainem w oczy :-P

bEEf napisał/a:

Ciesz ze w nic innego Cie niu kluje :P

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
bEEf napisał/a:

Słusznie prawisz, to powinno być zakazane :evil:

plwk napisał/a:
Słusznie prawisz, to powinno być zakazane :evil:

plwk, nie mów ze Ty tez zazdrosny... Chyba zaraz sprzedam tego Dicaina...

PiotruśP  Dołączył: 09 Sty 2007
milo napisał/a:
plwk, nie mów ze Ty tez zazdrosny... Chyba zaraz sprzedam tego Dicaina...
Tylko pamietaj kto pierwszy go zaklepał :-> .

PiotruśP napisał/a:
Tylko pamietaj kto pierwszy go zaklepał :-> .

Allegro? :P

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
milo, Czy mi się tylko wydaje, czy to prawda, że do zrobienia avatara użyłeś szarej karty (przyklejonej na plecy)? :mrgreen:

Cytat
milo, Czy mi się tylko wydaje, czy to prawda, że do zrobienia avatara użyłeś szarej karty (przyklejonej na plecy)? :mrgreen:

Zawsze :P

Skocz do: