Michu napisał/a:Bo na APS to prawie dokładnie to samo, co 77mm na kliszy.
Jasiek Matacz napisał/a:I z 35-tką jest tak samo, wszystko jest dobrze spasowane,znajduje się tam gdzie powinno i w takiej formie jak powinno,chodzi płynnie,działa idealnie itp.
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
MacRayers napisał/a:1400 zł na allegro
Jasiek Matacz napisał/a:nie widziałeś tandetnie wykonanego(a wnioskuje to po oskarżeniu 35-ki o kiepskie wykonanie)
Jasiek Matacz napisał/a:ty chyba masz same najlepsze szkła skoro
I jeszcze tylko trochę czasu na robienie zdjęć.MacRayers napisał/a:Ideałem byłoby mieć oko Ansela Adamsa, obiektywy wykonane z taką precyzją i możliwościami jak Limited/Zeiss i dostęp do druku 100x70.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:I jeszcze tylko trochę czasu na robienie zdjęć.
No to ja troszkę więcej Tylko, że to jest typowe naginanie statystyki. Uwzględnij jeszcze pory dnia w których to robiłeś i warunki foto za oknem.MacRayers napisał/a:2407 postów oznacza, że jeżeli każdemu poświęciłem minimum minutę, to na tym forum "przesiedziałem" przeszło 40 godzin - li tylko pisząc. Trochę fotek by się pewnie dało zrobić
Jasiek Matacz napisał/a:A co do orgazmu, taki by byl gdyby dane by mi bylo pobawic sie 24/2 lub 85/1.4, DA 40 bylby co najwyze jakis oh lub ah
Dada napisał/a:Uwzględnij jeszcze pory dnia w których to robiłeś i warunki foto za oknem.
No to dopiero za jakąś małą chwilę.MacRayers napisał/a:K-5 + ISO51200 i można iść na spacer wieczorową porą po mieście
PK napisał/a:Crow, czy mógłbyś powiedzieć o co chodzi w tym wątku
Crow napisał/a:Co was tak zagrzało z wykopaniem tego tematu
A Ty w końcu "Wojtka" kupiłeś ? Bo Kolega zaniemógł i jakoś zapomniał o mojej prośbie... Ja też o nim zapomnęCrow napisał/a:Ja tam wolę cykać niż pisać
Nie rób żniw podczas wykopków! Chcesz by naprawdę zrobiło się tutaj gorąco ? COŚ dadzą na wiosnę, bo teraz trzeba K-r i K-5 upłynnić. Matryca nowa do A950 już jest to i będzie do COSIA...Crow napisał/a:Nie bo na COŚ jednak poczekam .
Crow napisał/a:ale w sumie to się jeszce namyślę... nad DA21..
MacRayers napisał/a:Crow napisał/a:ale w sumie to się jeszce namyślę... nad DA21..
Hm... no w sumie to nawet fajne szkło. No i znowu Limited
Crow napisał/a:ale w sumie to się jeszce namyślę... nad DA21..
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
k20d,k3 21Ltd,50-135*