Powierzchnia pokoju jest nieistotna.Fazi napisał/a:Ja w pokoju 16m2 mam 37" i stwierdzam, że zrobiłem błąd nie kupując 42"
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
ziemo napisał/a:matb, ja w podobnej sytuacji (i też nie mam za bardzo pojęcia) wypatrzyłem i potem wyguglałem sobie samsunga LE37C650 rozmiar będzie 40 albo 37. W sklepie oglądałem i obraz nie straszył, dodatkowo ma "internet" tzn pikasa, jutub, jakies polskie onet czy gazeta i kilka innych w okrojonej wersji można sobie podglądać. Filmy, empetruchy, jotpegi z usb i sieci ponoć też otwiera, ale jak pisałem nie znam się i może to złom.
Kuzyn Mygosi napisał/a:Powierzchnia pokoju jest nieistotna.
| K-X SMC DAL 18-55 | Helios 44M-4 + M42 | statyw Velbon Sherpa 600 R/F |
http://zrowerem.pl - pozytywnie zakręceni....
Gdzieś wyczytałem, że średnio przyjmuje się 2,5-krotność przekątnej, jako odległość minimalnąopiszon napisał/a:istotna jest odległość od monitora
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
schwefel napisał/a:Na zachodzie się to już rozwinęło a w PL jest w powijakach tak jak cała cyfrowa telewizja.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
| K-X SMC DAL 18-55 | Helios 44M-4 + M42 | statyw Velbon Sherpa 600 R/F |
http://zrowerem.pl - pozytywnie zakręceni....
Pozdrawiam
plwk napisał/a:Zmiana nie pociąga za sobą żadnych kosztów
plwk napisał/a:dekoder nie przeszkadza i ma dobrze widoczny z łóżka zegar
Pozdrawiam
piotr_luk napisał/a:Gdzieś wyczytałem, że średnio przyjmuje się 2,5-krotność przekątnej, jako odległość minimalną
Pentax K-x, Zenit 12XP, Kodak DX6490, Pentax SMC DA-L 18-55, Tamron 70-300 LD Di, Helios-44M-4 58, Metz 48 AF-1, Marumi DHG PLD, pół kilograma pierścieni, pilot, statyw, torba, BC-900 i dwie tony eneloopów :D
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").