sycamor  Dołączył: 10 Lut 2011
Proponuję iść do sklepu po %,

czas szybciej zleci :-D

S.

ps. na pocieszenie łączę się z Tobą i też refreszuję swój jeden komplecik ;)

zipzip  Dołączył: 06 Sty 2010
No, co jest? - dawno nic o akumulatorkach nie było :-(

Gumenek  Dołączył: 21 Paź 2010
No bez jaj :-) -nie będę wypisywał pierdółek :mrgreen: -na razie nic się nie dzieje....
Pokazuje poj. w zakresie 1977 a 2002 mAh i ....czekam na napis "Full" -nie mylić z napisem na butelce-"Full light" :mrgreen:

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
Liczyłem na transmisję na żywo z tego wydarzenia. Żal...

rabbitzzz  Dołączył: 23 Paź 2012
Mam pytanie a właściwie prośbę do kogoś z Rzeszowa (o ile taka osoba się znajdzie). Potrzebuję kogoś kto mi naładuje sformatuje jakąś lepszą ładowarką (procesorową) Bc-700, 800, 900 dwa komplety eneloopów. Nie wiem czy mi ładowarka nawala czy K-r ma problemy z zasilaniem a może akumulatorki padają bo mogę zrobic na nich 50-100 ujęć? Chciałbym żeby ktoś pomógł mi to sprawdzić. Jeszcze oryginalny D-Li 109 wpiąć do innej puszki niż moja. Na mojej chodzi ok do czasów 1/180 później tzn na czasach krótszych zwalnia tak że ciężko wykonać dobrze naświetlone zdjęcie. Wychodzi ciemne jak w ......
Znajdzie się jakiś dobry człowiek?
Kontakt może być na pw mailowy lukasz_annopol@o2.pl ale najlepiej tel 881509309.

yusuf  Dołączył: 19 Kwi 2006
Pewnie łatwiej byłoby jakbyś podał miejscowość, chyba, że chcesz komuś baterie wysyłać pocztą (mogę Ci naładować eneloopy)

Dzięki bardzo kolego ale do Ciebie to troszkę daleko.
Pisałem na początku że poszukuję kogoś z Rzeszowa

yusuf  Dołączył: 19 Kwi 2006
To gdzieś mi umknęło sprzed oczu :oops:
Tak czy inaczej, trochę daleko

Jeszcze jest możliwość,

żebyś przyleciał na piwo do Dublina,

mam BC 700, załaduję Ci aku,

przy okazji pofocimy

:-D

S.

Jak mi znajdziesz robote na CNC za jakieś w miarę poczciwe pieniądze (żeby się dało rodzinę utrzymać) to czemu nie.

Miałem na myśli jakiś weekend ;-)

a co do roboty to musisz popatrzeć tu

S.

Apas  Dołączył: 26 Sty 2007
Sycamor, w An Roinn Coimirce Soisialai się zatrudniłeś?
:-D

BTW - ja mieszkam w Eire i się na focenie umówić nie możemy, a ludzi z PL kusisz :-)

Ha, ha, ha

:-B

S.

Gumenek  Dołączył: 21 Paź 2010
No i się odświeżyły....
Długo to trwało-zaczęło się od 1600mAh -skończyło na 2005 mAh.Tak czy siak-po włożeniu do aparatu i podniesieniu lustra po kilku sek.aparat zaczął "pikać" że ma słabsze baterie....Wyłączyłem-po kilku sek znowu podniosłem lustro i....czyściłem i czysciłem...Co się stało-sam nie wiem.Czyżby aku "sformatowało się " do aparatu :?: :shock:
Teraz jest git.
Dzięki za podpowiedzi :-D :-B :-B :-B

Skocz do: