matzll napisał/a:Są jednak sytuacje dość klarowne, w których funkcja automatycznego wyszukiwania ostrości powinna zadziałać, bo do tego została stworzona.
Grzechotnik napisał/a:NIE TO SAMO!!!
matzll napisał/a:99% użytkowników ma w dupie Twoje objawienia i podobne teorie.
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:A zdjęcia teraz można robić wszystkim...
Pansłonik LX100 na PPD.
Michu napisał/a:zdjęcia trzeba robić.
Michu napisał/a:marny wybór szkieł
Michu napisał/a:O. Krzyżak wrócił...
Michu napisał/a:nie zauważyłem magii pełnej klatki...
Michu napisał/a:gabaryty zbliżone do K-5
Michu napisał/a:
Jedno co mogę powiedzieć z autopsji, to zdjęcia trzeba robić. W momencie gdy się przestaje, zaczynają pojawiać się w głowie złe, bardzo złe prowokacyjne myśli sprzętowe.
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
Dowód raczej na to, że niemożna. Jarmarczny filtr nie robi zdjęcia.CytatMożna. HTC8 smatfon, z tripa do Norwegii
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
MacRayers napisał/a:
Dla mnie plusem A7 to wspomniane już bezbolesne wykorzystanie adapterów - zarówno tych na bagnet M (Leika, Zeiss, Voigtlander...) jak i niedowartościowanych YC. Zresztą na K też mam przejściówkę i takumar 50/1.7 śmiga pieknie.
Ostrzenie? No jest. Focus peaking działa sprawnie,
.
Michu napisał/a:
Przykład z podpiętymi kitami producenta:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Michu napisał/a:Dowód raczej na to, że niemożna. Jarmarczny filtr nie robi zdjęcia.
tomek_j napisał/a:Adapter na bagnet K - masz taki najprostszy, czy z możliwością ustawiania przysłony? Brak możliwości ustawiania przysłony to chyba tylko szkła z pierścieniem przysłon.
tomek_j napisał/a:A7 (Igen) nie ma stabilizacji matrycy - masz taką wersję?
wuzet napisał/a:Widzę ze nadal w modzie jest porównywanie który ma większego. A nie, sorry. Teraz ważniejsze jest który ma mniejszego.
espresso napisał/a:A tak to tylko blebleble. Bleblanie.
opiszon napisał/a:Sony Joysticki robić a nie zdjęcia
QuickShot Maverick - moja miłość - można był się poczuć jak w salonie gierMacRayers napisał/a:ajlepsze były Quickshoty na mikrostykach - do tego jeszcze Pony nie dorosło