CytatAle tu się z Tobą nie zgodzę, inteligencja to zbiór doświadczeń i wiedzy nabytej, inteligencja wyraża się również w podjęciu decyzji, która według wszelkich wskazań na niebie i ziemi jest błędna, a jednak przynosi korzyści, inteligencja wyraża się również w twórczości, w tworzeniu ... komputerom do tego jeszcze bardzo daleko, bo my ludzie jesteśmy ułomni a byliśmy kształtowani baaardzo długo.
Cytatu podstaw i tak leży (powinna leżeć) pierwotna ocena na poziomie dobro-zło.
CytatO to, że nieustąpienie miejsca starszym w autobusie jest złem, a przeprowadzenie przez ulicę w zatłoczonym mieście jest dobrem.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
CytatWażne, by nie przegiąć i wyważać racje. A nie naciskać guzik i dostawać rozwiązanie z automatu - stało się to i to, paragraf taki i taki = decyzja taka i taka. To by było dopiero "sprawiedliwie". Aż strach się bać.
PiotrR napisał/a:i musiałem wjechać do kraju, gdzie jest czyściej, żeby dostrzec, jak u nas jest brudno.
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
corn napisał/a:nie musicie zgadywać kto na nim mieszka
corn, Ty mieszkasz na 5. Co wygrałem?corn napisał/a:w mojej klatce schodowej są popisane ściany na wszystkich piętrach, poza 5. nie musicie zgadywać kto na nim mieszka
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Zawsze wiedziałem, że mi by się podobało w Szwajcarii
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
Singapur?jacekh napisał/a:Czy ktos wie które miasto na świecie jest najczystsze?
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Ykhm Ykhm
darius_Er napisał/a:i w Singapurze i w Szwajcari jest zakaz plucia.
Juz nie ma. Ale kary za plucie gumą są.lipalipski napisał/a:W Singapurze jest zakaz sprzedaży gumy do żucia.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Cytati w Singapurze i w Szwajcari jest zakaz plucia.
W Azji obawiaja sie SARS, a w Szwajcari to tak nie przystoi.
Ż jest P... p.
Ż jest P... p.