"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
GX-10 i troszke starocia
kierdel napisał/a:Moim zdaniem vim i inne cuda to sa przezytki. Mozna na sile uzywac, ale wymyslono juz ladniejsze interfejsy i sktory klawiszowe tez sa![]()
Flexaret VI
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
awakqwq napisał/a:TLu, wszytsko zależy od potrzeb. Ja piszę głównie analizy, sprawozdania, artykuły więc dla mnie edytor tekstu z interfejsem graficznym jest znacznie wygodniejszy. Kwestia potrzeb.
Flexaret VI
K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
CytatEdytor to program komputerowy służący do edycji i wprowadzania tekstu. W odróżnieniu od procesora tekstu nie zajmuje się wyglądem i formatowaniem tekstu, lub też ma te możliwości bardzo ograniczone.
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Ijon napisał/a:Chłopaki, w dyskusję wkradło się małe nieporozumienie, TLu mówi o edytorach tekstu, a Kierdel i Awakqwq o procesorach tekstu. Wikpedia mówi:
Cytat:
Edytor to program komputerowy służący do edycji i wprowadzania tekstu. W odróżnieniu od procesora tekstu nie zajmuje się wyglądem i formatowaniem tekstu, lub też ma te możliwości bardzo ograniczone.
GX-10 i troszke starocia
Parowóz, widziałem parowóz!!!
GX-10 i troszke starocia
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Tok'Ra napisał/a:jak w Ubuntu zalozyc SUN Java JRE, by chcialo odpalic ten dziwaczny instalator pod Linuxem?
GX-10 i troszke starocia
kierdel napisał/a:Tok'Ra napisał/a:jak w Ubuntu zalozyc SUN Java JRE, by chcialo odpalic ten dziwaczny instalator pod Linuxem?
Ja bym probowal sciagnac i odpalic j2re-1_4_2_16-linux-i586-rpm.bin.
Albo sciagnac to j2re-1_4_2_16-linux-i586.bin i odpalic
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
GX-10 i troszke starocia
sudo aptitude install sun-java6-jre sun-java6-plugin
Po stracie zębów podobno większa swoboda języka.
/Stanisław Jerzy Lec/
K-5/K10D/K1000 | DA 18-55+SIGMA (70-300+10-20) +A 50/2+Soligor