Robert N  Dołączył: 25 Lip 2007
matb napisał/a:

Tak było, naprawdę!

A jak było jak się obudziłeś ? ;-)

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
matb, - przeslij mi ten towar ktory palisz..... bo ciekawe historie przed oczami ci sie tworza :-P :mrgreen:

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
To ze mną chyba dalej coś nie tak. W takim MM to sobie na półeczce jak gdyby nigdy nic leży grip do K10. I pilot, za niecałe 90zł. No i stoi np. D FA 100/2,8. O k10 nie wspomnę, bo to oczywiste jest, nie? :lol:

Acha - lampy Metza do Pentaxa też były...

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
W Elektro World w Gdańsku stoi sobie kadyszka z kitem a obok druga kadyszka z dual-kitem. :shock:

W Saturnie (w Galerii Bałtyckiej) też pełno pentaksa, nawet długa gwiazdka stoi w gablocie (ale cena 3999 :mrgreen: ). I do tego pilot o 30 zeta taniej niż kupiłem! Skandal!!!

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
matb, nie pal już tego gówn4.

Najgorsze jest to, że ja wcale nie jestem pewien, że chcę, żeby tak było. Bo do tej pory "Pentax" to był system niszowy, specjalny, rzec można "specjalnej troski". Sprzęt się zdobywało, polowało na niego, a nie kupowało. A teraz? Jak w jakimś Canonie albo -nikomu nie ubliżając - w Nikonie :-P Wchodzisz do byle sklepiku i masz. To jakieś niefajne jest, nie :-/ ;-)

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
matb napisał/a:
To jakieś niefajne jest, nie

Nooo... :-|

matb napisał/a:
"Pentax" to był system niszowy, specjalny, rzec można "specjalnej troski"
ja ostatnio wszedłem do pewnego sklepu foto w Sosnowcu, zapytałem jakie by lustrzanki cyfrowe polecili, bo się rozglądam powoli, i usłyszałem że Pentax to bardzo egzotyczny system.

Takiego określenia jeszcze nie było (w stosunku do mojej ukochanej firmy rzecz jasna ;] ) więc to taki sosnowiecki hicior.

Anno  Dołączyła: 04 Sie 2007
Naprawdę coś się dzieje. Gawędzę sobie na luźne tematy z koleżanką w pracy, której zainteresowanie fotografią ogranicza się do paru pstryknięć u cioci na imieninach; rozmowa schodzi na zdjęcia i ta koleżanka pyta mnie, jaki mam aparat; na co ja, że Canona i Pentaxa. "O, Pentax!"- koleżanka na to- "To bardzo dobry, markowy". Zdębiałam po prostu, a koleżanka ciągnie, ze sprzedawca bardzo chwalił, że bardzo dobre aparaty itd. W ciężkim szoku pytam jeszcze, co to za sklep był i w odpowiedzi słyszę, że... Media-Markt w Częstochowie :lol:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Oglądam właśnie za pośrednictwem netu mecz Prokomu z Żalgirisem i w przerwie w litewskiej telewizji też leciała ta reklama.

hmmmm może ktoś kiedyś wrzuci to na youtube.... bo ja nadal nie widziałem :-(

plwk, a pod jakim adresem? Ten mecz oglądasz! Chociaż widzę, że już pozamiatane :-/

Anno  Dołączyła: 04 Sie 2007
Czy to ta reklama (nie mam "egzotycznych" kanałów)?
http://www.youtube.com/watch?v=nrmp3BAHzV8

W świątecznym Newsweeku też jest reklama K10D :-)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
w Saturnie w Krakowie Pentax k10 jest w gazetce 2990zł :-P

Skocz do: