PK napisał/a:Ale to chyba nie jest zła płyta, muszę jeszcze posłuchać..
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
Los Amatoros
K-r/18-55/MC Cosmicar 35-70 @4
http://bezcien.wixsite.com/bezcien
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:w tym wątku piszemy o słuchanych całych płytach
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
zipzip napisał/a:War of the Worlds - Wayne Jeff
"Edycja albumu wydana z okazji 30 lecia ukazania się płyty z muzyką do filmu "War Of The Worlds". Wersja zawiera 2CD oraz 36 stronicową książeczkę. Na płycie 2 bonusowe tracki DVD"
W końcu udało się. Z tą muzyką (jeszcze wydanie winylowe) miałem kontakt zaraz po jej wydaniu 1978. Kumpel kupił ją na zachodzie. Po jakimś czasie płyty musiałem oddać, ale muzyka w głowie została do czasu aż udało się już w kraju kupić wersję CD.
Niestety dwupłytowy analogowy album postanowiono "wcisnąć" na jedno CD - efekt - obcięta końcówka płyty
Jakimś przypadkiem zgubiłem to nieszczęsne CD - przypadek - nie sądzę.
Nie mam wolno obrotowej frezarki do płyt, ale i tak na jakimś targu kupiłem wydanie winylowe
Całkiem niedawno trafiło mi się wydanie na dwóch CD - jest w Empiku
Zawartość muzyczna - co kto lubi - dla mnie super. Do tego całkiem ciekawa historia powstania. zachęcam do poszukania w internecie - przykładowa strona https://historia.dorzeczy.pl/dwudziestolecie-miedzywojenne/220033/wojna-swiatow-orsona-wellesa-jak-audycja-radiowa-wywolala-narodowa-panike.html
W dużym skrócie na podstawie książki powstała audycja radiowa a potem muzyka do filmu.
Obrazek
k-x + kit 18-55, zenit 12XP + helios + beroflex + unigor, kodak DX 6490.
Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
zipzip napisał/a:I tu rozpoczęły się drobne rozterki.
Kerebron napisał/a:zipzip napisał/a:
I tu rozpoczęły się drobne rozterki.
Ale że co?
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com