Ostach napisał/a:Tak czy siak, dla Goni II zacznie sie fajny czas rozwijania zainteresowan- i na uczelni, jak i poza nia.. wieczorami ;)
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Meggido napisał/a:Mechanika i Budowa Maszyn na Politechnice Łódzkiej.
K10D i szklarnia
K1000
ME Super
... i kilka innych przydatnych zabaweczek
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
MarWoj napisał/a:...studia to najfajniejszy okres w życiu: możesz robić różne rzeczy,bo masz na to czas...
Miłośnik pełnej klaty
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
Kuszelas napisał/a:Nigdy nie rozumiałem tego zaliczania wszystkiego na siłę w pierwszym terminie.
Studia to nie wyścigi . . . .
Były student - Kuszelas
Miłośnik pełnej klaty
Meggido napisał/a:Zaliczenie wszystkiego od razu, to spokój i długie wakacje, ale rzadko się to zdarza.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Miłośnik pełnej klaty
Meggido napisał/a:piszon, dziobaku jeden.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
gonia65 napisał/a:Chłopaki, ja też studiowałam!
Miłośnik pełnej klaty
Meggido napisał/a:Też bym sugerował odrębne konto.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
opiszon napisał/a:potem praca - jeszcze większy dół -> ale plus będzie taki, że będzie Cię stać na własne szkła
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
jorge.martinez napisał/a:Meggido napisał/a:Też bym sugerował odrębne konto.
Dość schizofreniczna sytuacja...
gonia65 napisał/a:Przynajmniej macie zagadkę, która gonia pisze...
k10d i k-7
seweryn1 napisał/a:8 lat stódiów
seweryn1 napisał/a:nie udało mi się nauczyć pisać bezbłędnie po naszemu