Zrobiłes zdjęcie Pentaxa, ale czy Pentaxem ?Pentagram napisał/a:Tak jak prosiłeś, 1s, SR ON
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Ostatnio odkryłem, że odłącza również przy flashu w trybie wireless (k20d). Może ktoś mi logicznie wytłumaczy dlaczego tak się dzieje, bo mnie to przerasta...piter_76 napisał/a:Funkcja redukcji drgań wyłącza sie automatycznie w następujących sytuacjach. Używany jest samowyzwalacz, samowyzwalacz 2 sek, pilot zdalnego sterowania, fukcja robienia zdjęć z opóźnieniem 3 sek., tryb czasu B [...] instrukcja str. 68.
Tak tylko się mówiPentagram napisał/a:ale przecież nie wielkość ma znaczenie
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Tak tylko się mówiPentagram napisał/a:ale przecież nie wielkość ma znaczenie![]()
| Pentax programA | Smena 8M | Pudełko po ciastkach | Zeiss Tessar 2.8 |
Thadeus napisał/a:Lepszy mały a figlarny
Teraz dopiero rozumiem Twoje pytanie. Opóźniony coś jestem.argawen napisał/a:Zrobiłes zdjęcie Pentaxa, ale czy Pentaxem ?Pentagram napisał/a:Tak jak prosiłeś, 1s, SR ON![]()
u mnie nic specjalnie w takiej sytuacji się nie "mota", normalnie szumi, tak jak przy pracy "z ręki".alkos napisał/a:Nie wiem dokladnie jak to dziala, ale przy calkowicie ustabilizowanym aparacie SR wariuje... słychać nawet jak się "mota" na dłuższych czasach...
K10D, DBG2, DA16-45, AF360 FGZ i pasek w kwiatki:)
Pentax / Canon
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów