CytatUwaga! Wkrótce także materiał wideo. Zapraszamy! Czekamy także na Wasze zdjęcia - jeśli chcecie, aby znalazły się w głównej fotorelacji lub w galerii "znajdź się na zdjęciach" - przyślijcie paczkę na redakcja@mmsilesia.pl - preferowana rozdzielczość zdjęć: 640x480.
CytatWiadomość usunięto bez czytania (8 czerwca 2009 04:24:26 (GMT+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb).
analogowo, cyfrowo (FF, APSC), otworek
srutututu
sung + M50/1.7
MMSILESIA.PL napisał/a:Dyskretnie przypominamy także o konieczności przysłania na adres redakcja@mmsilesia.pl trzech zdjęć w wysokiej rozdzielczości. Jak doskonale wiecie, to forma naszej wdzięczności dla Elektrowni Jaworzno III za udostępnienie jej na okoliczność Foto Deja.
DeKa napisał/a:MMSILESIA.PL napisał/a:Dyskretnie przypominamy także o konieczności przysłania na adres redakcja@mmsilesia.pl trzech zdjęć w wysokiej rozdzielczości. Jak doskonale wiecie, to forma naszej wdzięczności dla Elektrowni Jaworzno III za udostępnienie jej na okoliczność Foto Deja.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
srutututu
fotografia Cieszyn - blog
zdjęcia ślubne Cieszyn, Bielsko, Żywiec, Śląsk
New gear: Nikon D300s + kilka słoików
marlonka napisał/a:Mam nadzieję że następny wspólny plenerek Foto Dejowy także z moją osobą...
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
No myślęmarlonka napisał/a:Mam nadzieję że następny wspólny plenerek Foto Dejowy także z moją osobą...
Dobrze że mnie dzisiaj nie widziałeśWincek napisał/a:macioh, coś niewyraźnie wyglądasz
srutututu
MARCINNOWAK.EU czyli PAN OD FOTODEJÓW ;)| Pentax K10D + DA 18-55, AF 360FGZ, Tamron AF 70-300 mm f/4-5.6 Di LD Macro, Pentax-A SMC f/2
No risk, no fun!mnfx napisał/a:- Napięcie mogło usmażyć kilku fotodejowców
srutututu
np plener w sauniemarlonka napisał/a:więcej człowieka i ukazania jego piękna
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
nemo napisał/a:np plener w saunie![]()
marlonka napisał/a:Nie wiem natomiast czy sprzęt cokolwiek dałby radę uchwycić..