*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
opiszon napisał/a:Hej
Jestem anonimowym pentaholikiem.
Trzeźwy od 10 lat.
zipzip napisał/a:opiszon napisał/a:Hej
Jestem anonimowym pentaholikiem.
Trzeźwy od 10 lat.
opiszon - zmieniłeś system? , niech to ja Cię dopadnę - dziadygo
K-1 | K-3 II | K-5 | S A 18-35/1.8 | FA 77/1.8 | Irix 15/2.4 | F 50/1.7 | DA 55-300/4-5.8 | DA* 300/4 | TC 1.4x | A 28/2.8 | M135/3.5 |
http://marekskruch.pl
Bóg widząc, że światłość jest dobra, oddzielił ją od ciemności. [Rdz. 1-4]
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Penteusz napisał/a:To i ja się przywitam. Niedługo minie 12 lat jak coś mnie podkusiło, żeby do Was dołączyć, ale za nic w świecie nie pamiętam, bym skrobnął jakiś w miarę przyzwoity post na przywitanie. A skoro pamięć jak widać szwankuje, to mam teraz okazję wygładzić rynsztunek, puknąć się w głowę i raz jeszcze SERDECZNIE Was......noo....przywitać!
opiszon napisał/a:zipzip, a bo który to już raz...
zipzip napisał/a:Uważajcie, ten gostek od każdej nowo poznanej osoby na tym forum pobiera trzy złote
Penteusz napisał/a:Teraz już po pięć od łebka.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:Ciemna strona inflacji.
bbartlomiej napisał/a:ostatecznie wylądowałem na Olympusie i tu zostaję
Pozdrawiam
Artur