bbartlomiej napisał/a:Mirek, jak ktoś nie umie i mu wszystko przeszkadza, to nigdy i niczym zdjęcia nie zrobiA for/komentarzy się nie czyta, bo zawsze wyjdzie, że Twoim sprzętem się nie da
![]()
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
Mniejsza o to, ważne ile zdjęć zrobiłeśmtb napisał/a:207tyś postów nieprzeczytanych...
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
rychu napisał/a:jaramy się sprzętem, który robi zdjęcia jak komórka (znaczy pionowe) tyle, że na kliszy.
mtb napisał/a:A co tam, po 12 latach się znów zalogowałem. Nadal korzystam z tego samego sprzętu co wtedy, choć kompletnie nie wiem co teraz w Pentaxach się dzieje :)
207tyś postów nieprzeczytanych...
Pozdrawiam tych których kojarzę i tych młodszych![]()
Dużo różności
Pozdrawiam
Tomek B.
K-3, K-r, Practica MTL3 i trochę szkła
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();