przedborz
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
K-5 + Z-1p + Σ 10-20/3.5 + Σ 30/1.4 + Σ 50/1.4 + Σ 85/1.4 + Metz 58 AF-1
http://kraskowski.pl
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Od takich spraw jest Giełda, a nie post w wątku.malyandrzejek napisał/a:PS. Mam do sprzedania super aparat. Pentax K-r z obiektywem 18-55 WR. chętnych zapraszam na PW. UWAGA! Liczy się kolejność zgłoszeń
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
piotr_luk napisał/a:Od takich spraw jest Giełda, a nie post w wątku.
piotr_luk napisał/a:Pablo_P-ce, a n ie masz czasem ustawionej przestrzeni barwnej AdobeRGB
malyandrzejek napisał/a:Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmiku mojego skromnego autorstwa, pt. "Goodbye and Good luck" (czyli "Rzecz o współpracy K-r z obiektywami M42").
Kp | K-5 | Z-50p | ProgramA | ME | MZ-M zdechlak do rozbiórki
Zakład przerobu stłuczki szklanej
www.pentaxphotogallery.com/artists/dragoman
yusuf napisał/a:Mnie to trochę dziwi, jeśli masz niesprawny sprzęt i gwarancję, to walczysz z serwisem a nie z nami.
malyandrzejek napisał/a:Przepraszam Cię bardzo jeśli to odbierasz tak osobiście.
malyandrzejek napisał/a:Po prostu się go pozbywam i tyle. Ja już straciłem cierpliwość.
malyandrzejek napisał/a:A jeśli uważasz za niestosowne wrzucanie filmików jak ten powyżej to mnie to dziwi. Może ktoś będzie mieć kiedyś podobny problem/może ktoś ma jakiś pomysł co jest grane/może...
malyandrzejek napisał/a:To forum zdaje się, a nie klub wzajemnej adoracji?
Kp | K-5 | Z-50p | ProgramA | ME | MZ-M zdechlak do rozbiórki
Zakład przerobu stłuczki szklanej
www.pentaxphotogallery.com/artists/dragoman
yusuf napisał/a:E, bez przesady, aż tak osobiście do tego nie podchodzę, tylko uważam, że tutaj często przypominasz o swoim problemie, którego wcale nie bagatelizuję, ale "walki" z serwisem nie opisujesz, a szkoda, bo to by bardziej pomogło wszystkim, którzy podobne problemy mogą mieć.
malyandrzejek napisał/a:problem rozwiązałem w najprostszy z możliwych sposobów
daśko napisał/a:Oczywiście sprzedając uprzedzisz potencjalnego nabywcę że sprzet jest niesprawny![]()
malyandrzejek napisał/a:co do AF, to serwis stwierdził, że jest w normie, więc tego się trzymam.
daśko napisał/a:Ale wg Ciebie AF jest niesprawny![]()
malyandrzejek napisał/a:a co ja myślę to inna sprawa.