Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
Sklep "Pryzmat" czy ktoś go zna?
Witam

W którymś wątku ostatnio widziałem taki sklep, mają tam zenity i zenitary
w naprawdę konkurencyjnych cenach, zastanawiam się nad zakupem zenitara k 16m 2.8
bo kosztuje tam 380zł podczas gdy na allegro niektórzy krzyczą za niego nawet 699zł

LINK DO OFERTY SKLEPU Z TYM OBIEKTYWEM

Wydaje mi się ta cena co najmniej podejrzana, dlatego pytam, czy ktoś miał już do czynienia z tym sklepem, może coś tam kupował, chcę się upewnić, że to nie jest jakaś ściema.

Pozdrawiam

Gringo  Dołączył: 05 Lip 2006
mozesz zawsze zadzwonić, zapytać o dostępność i po prosić o wywyłke za pobraniem z możliwością obejrzenia sprzetu przed kupnem (za to ostatnie dopłaca sie 5 zł). Myslę, że byłoby dosc bezpieczne

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
Eldred, w czasach moich poczatków na Alledrogo (2006) byli tam trochę obecni.Lecz od dłuższego czasu dali sobie spokój-pewnie zakupy miały niższy poziom,niz prowizje.Cena 380 zł to chyba z zapasów - ten sam obiektyw z "M" w nazwie jest droższy.Jeśli chcesz go kupić,to szybko podejmuj decyzję - coś mi sie wydaje,że bardzo potrzebuję :-P fisiaja.... ;-)

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
MarWoj napisał: "coś mi sie wydaje,że bardzo potrzebuję :-P fisiaja.... ;-) "

MarWoj ma w stopce: "(chyba już nie musze nic kupować :)))"

No to będziesz musiał zmienić stopkę... ;-)

A Ja się nadal zastanawiam, bo jeszcze tydzień do wypłaty, jeśli to jedyny egzemplaz jaki im został i ty go kupisz, nie obrażę się, trafi w dobre ręce forumowicza (^_^), także bez oporów..

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007
Eldred na Pryzmat natknąłem się tu http://forum.rnavspotters...p?t=368&start=0 ,
może tam znajdziesz kogoś kto wydał u nich pieniądze .

Skocz do: