Szumak  Dołączył: 18 Cze 2007
Ray Wilson - koncert
Udało mi się wyskoczyć na koncert Raya Wilsona do Bydgoszczy. To już jego trzeci koncert na który się wybrałem i jak zwykle było super (jeśli pominie się dolnolotne wysiłki prowadzącego Konja by umilić imprezę).

Kto z Was jeszcze był na tym koncercie? Dwie osoby widziałem :mrgreen:

A poniżej kilka moich fotek z tego wydarzenia.
galeria

Kuszelas  Dołączył: 12 Lis 2006
Obejrzałem wszystkie fotki w Twojej galerii Szumaku, niektóre fajnie oddają klimat tego koncertu. A tak przez ciekawość, klawiszowca nie było ? No i co tam Ray zaśpiewał, bo ciekawy jezdem. Ma gość fajny głos, bardzo mi się podoba. Szkoda, że mi ten występ umknął, bo do Bydgoszczy to mam właściwie rzut sporym beretem. Widziałem Raya na żywca, kiedy w 1999 wystąpił w "Spodku" z Genesis. Zrobił wtedy na mnie dobre wrażenie, no właściwie to nawet zachwycony byłem :mrgreen:
I tylko okroiłbym trochę galerię, bo 72 fotki to dla tych takich bardziej cierpliwych. Ale te fotki od 60 w górę, z Rayem b. fajne 8-) , tych bym nie ruszał . . .
Pozdrówka - Kuszelas

Szumak  Dołączył: 18 Cze 2007
Dzięki Kuszelas, Ray obecnie występuje głównie w Stiltskin i nie mają klawiszowca. Od kilku lat bywa bardzo częstym gościem na Pomorzu i najbliższych okolicach - będzie pod koniec lata w Słupsku, fajna impreza w amfiteatrze... w zeszłym roku było tak: youtube.
Za kilka dni, bo już 23.05, pod zamkiem w Malborku: tutaj. Polecam gorąco i zapraszam.

Skocz do: