l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
no to jazda
cotti, litol i ja jestesmy juz w drodze - mozna sie nas spodziewac za jakies 6-7 godzin :mrgreen:

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
ja dopiero w piątek :-( nie moge się doczekać

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
Ja jutro rano, ale zobaczymy sie dopiero wieczorem ;) Mam nadzieję że nie zużyję całej energii na łażenie po górach ;)
Grzesiek

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
Cytat
cotti, litol i ja jestesmy juz w drodze - mozna sie nas spodziewac za jakies 6-7 godzin :mrgreen:

Jak będziecie się zagospodarowywać, to ja właśnie wyjadę....

baudet  Dołączył: 07 Lut 2008
Nie wiem czemu, ale od wczoraj zacząłem żałować i zazdrościć :-?

qameleo  Dołączył: 04 Wrz 2007
baudet, ale przecież zawszę możesz spróbować jeszcze się jakoś dokoptować do PPD -namiot czy coś

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
baudet, jeśli możesz,to na dzień dzisiejszy VESPER zwalnia miejsce (ale to jeszcze może ulec zmianie)- skontaktuj się z Małgosią,pewnie jeszcze mógłbys przybyc.
l_uka, fotonyf, - ale Wam dobrze.Ja musze czekac do piatku.

qameleo, MarWoj, nieststety za późno podjąłem decyzję o chęci wyjazdu; praca, rodzina, takie tam... :-)

baudet napisał/a:
Nie wiem czemu, ale od wczoraj zacząłem żałować i zazdrościć :-?

Pomyśl że teraz to juz będzie coraz gorzej... drugiej takiej imprezy jak PPD to nie ma w ciagu roku, a następna dopiero za rok...
Albo się zbieraj i przyjeżdżaj, albo lepiej w ogóle nie wchodź na forum :mrgreen:
Grzesiek

baudet napisał/a:
nieststety za późno podjąłem decyzję o chęci wyjazdu

Miałem tak rok temu.... Jeśli idzie o prace to sa jeszcze urlopy na żądanie :evilsmile: ,a rodzinie mozna jakos wytłumaczyc,że przechodzi sie kryzys psychiczny czy co ;-) ,i trzeba koniecznie wyjechać.

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
Aspius napisał/a:
Pomyśl że teraz to juz będzie coraz gorzej... drugiej takiej imprezy jak PPD to nie ma w ciagu roku, a następna dopiero za rok...

Grzesiek przyznam Ci, że potrafisz dobić człowieka.

Aspius napisał/a:
Albo się zbieraj i przyjeżdżaj, albo lepiej w ogóle nie wchodź na forum
Hehehe, dlatego właśnie potrzebna jest opcja ignorowania całego fotum tematycznego :-P

rafalf  Dołączył: 09 Cze 2007
Zyczę wam wszystkim mile spędzonego czasu :)
Niestety w tym roku nie dam rady przyjechać - lada dzień mi sie synek ma rodzić :)
Ale za rok - kto wie... może i w trójkę się zjawimy.

Pozdrowienia dla wszystkich :)

Rafał

rafalf,gratulacje.A płec potomka,to juz pewna? Czasem jednak bywaja niespodzianki. ;-)

rafalf  Dołączył: 09 Cze 2007
Wszystkie badania USG od momentu kiedy można było płeć rozpoznać wskazują że będzie chłopiec :) Już niedługo się przekonam. Nie omieszkam przesłać fotek :)

vesper, co ja mam powiedzieć... :oops: wiesz, że nie o to mi chodziło. Skoro odmieniło się u ciebie na gorsze może jeszcze odmieni się na lepsze ;)
Grzesiek

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
vesper, ale - ma sie rozumiec - przybędziesz :mrgreen: , czy - niestety - nie :oops: ???

zorzyk pozwól, że odpowiem Ci cytatem z kultowego już dla mnie skeczu: "Niestety nie, nie będzie mnie". Co nie znaczy, że beze mnie masz tego piwa nie wypić :mrgreen:

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
vesper, uszy do góry. Przy każdym pitym :-B bedziemy krzyczeć "Za tych, co na morzu!" - a w domyśle vesper.

Robaczki moje kochane,
Piłam dziś z Żoną za zdrowie Waszych żoładków, wątrób, tudzież innych trzewi. Howgh!

Skocz do: