sally_spectra  Dołączyła: 03 Sty 2008
komuikat F-- na wyświetlaczu - o co chodzi?
pojawił mi się dziś problem, więc to chyba odpowiedni dział na radę prawda? mam k10 z kitem i tamronem 70-300. obu używam bez problemów. do dziś. jak mam podpięty obiektyw kitowy to wszystko ok. ale podczepiłam dziś tamrona i nie wiem co się stało, bo nigdy nie miałam z nim problemow. zatem nic nie działa, a na górnym ekranie, tam gdzie wartości przesłony i czasu, wyświetla się i miga "F--" i nic nie moge zrobić. o co chodzi i co z tym zrobić? bardzo prosze o pomoc, bo aparat jest mi potrzebny!

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Jeśli ten Tamron ma pierścień przysłon (a chyba ma), to zobacz, czy się aby z "A" nie zsunął.

Dlaczego to wylądowało w Złotej Rączce?

Asahi
[Usunięty]
Moze przetrzyj styki?

sally_spectra  Dołączyła: 03 Sty 2008
bo nie wiedziałam w jakim dziale to bo nie znalazłam żadnego z problemami technicznymi nooo ;]

[ Dodano: 2008-07-17, 12:21 ]
o racja, to był ten pierścień, nawet go nie zauwazyłam i dziękuję bo zaczęłam panikowac. i raz jeszcze przepraszam za niewłaściwy dział, ale żaden mi nie pasował.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
sally_spectra napisał/a:
raz jeszcze przepraszam za niewłaściwy dział, ale żaden mi nie pasował
Dopiero spojrzałem na symbol nad avatarem. Kobieta, sklep, przymierzalnia, nic nie pasuje, rozumiem.

nazgul  Dołączył: 15 Paź 2007
Jarek Dabrowski napisał/a:
sally_spectra napisał/a:
Dopiero spojrzałem na symbol nad avatarem. Kobieta, sklep, przymierzalnia, nic nie pasuje, rozumiem.

ROTFL!!

Chmarski  Dołączył: 28 Mar 2007
Jarek Dabrowski napisał/a:
sally_spectra napisał/a:

Nie wie ktoś czym wydłubać resztki kawy plujki spomiędzy ramki a panela LCD?

Matey3000  Dołączył: 14 Paź 2007
Pedzelkiem?!?

Skocz do: