Łobuzio  Dołączył: 17 Lip 2008
Fuji FP S5000 a inne
Witam. Czy myślicie że już są aparaty które tak jakościowo różnią sie jak mój poprzedni Fuji od obecnego Pentaxa k100d ? I tak mnie narazie i podejrzewam że przez co najmniej rok nie będzie stać na nowy aparat, ale jako że dziewczę powiedziało że z chęcią kupi nowy aparat jak różnica będzie taka jak między tymi dwoma aparatami to trochę mnie to interesuje. Ma ktoś pojęcie ?

Wszystkiego najlepsze go z okazji czwartku 24 lipca :-)

Jacek S  Dołączył: 28 Kwi 2008
Łobuzio napisał/a:
Witam. Czy myślicie że już są aparaty które tak jakościowo różnią sie jak mój poprzedni Fuji od obecnego Pentaxa k100d ? I tak mnie narazie i podejrzewam że przez co najmniej rok nie będzie stać na nowy aparat, ale jako że dziewczę powiedziało że z chęcią kupi nowy aparat jak różnica będzie taka jak między tymi dwoma aparatami to trochę mnie to interesuje. Ma ktoś pojęcie ?

A myślałem, że są tylko głupie odpowiedzi ;-)

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
Fatalnie się to czyta.

A lepszy jest tylko Nikon d40.

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Łobuzio, możesz jeszcze raz? Tylko mniej chaotycznie poproszę.

siwyyy77  Dołączył: 24 Lip 2007
Miałem pisać to co koledzy wyżej, ale kończę butelke winka :evilsmile: i sądziłem, że dlatego nic z tego nie rozumie ;-)

mcgyver  Dołączył: 08 Lis 2006
lipalipski napisał/a:
A lepszy jest tylko Nikon d40.

i d60 i d60!

Łobuzio napisał/a:

W wolnym tłumaczeniu.

Witam. Czy myślicie, że są już aparaty, które jakościowo różnią sie od k100, jak ów aparat od mojego poprzedniego Fuji S5000? Na razie i tak (i podejrzewam, że przez co najmniej rok) nie będzie mnie stać na nowy aparat, ale jako, iż moje dziewczę powiedziało, że z chęcią kupi nowy aparat, jeśli różnica będzie tak znacząca jak między tymi dwoma aparatami trochę mnie to interesuje.

[ Dodano: 2008-07-24, 21:32 ]
Cytat
i d60 i d60!

Albo Canon 1000d. Przynajmniej 100 razy lepszy od k10d. :evilsmile:

CLE  Dołączył: 24 Paź 2007
a ja bym mu zaproponował kodaka 8612 :evilsmile: naprawdę dobry ( jak na kodaka)

lipalipski - dziękuję za przetłumaczenie z mojego na nasze.

Reszta - Złośliwości uzasadnione więc znoszę je w pokorze i obiecuje poprawę. :-)

Nie sądziłem że ktoś będzie mnie namawiał na przesiadkę na Canona z mojego k100d.

Łobuzio, na początek zacznij stawiać przecinki.

[ Dodano: 2008-07-24, 21:45 ]
Na pocieszenie dodam, po przeczytaniu dziś dwóch setek, tak zwanych, listów motywacyjnych przysłanych przez osoby z wyższym wykształceniem, Twój Łobuzio, post nie był szczególnie tragiczny.

A u zdjęcie obcego zrobione moim starym Fuji. Prawdziwie bluźniercza forma zycia wylądowała za moim oknem :-)

ms  Dołączył: 03 Kwi 2007
Łobuzio napisał/a:
A u zdjęcie obcego zrobione moim starym Fuji. Prawdziwie bluźniercza forma zycia wylądowała za moim oknem :-)

O kjm! Co to?

Moim zdaniem to coś z mitologii Lovecrafta :-) Ale inni mówią że to jakaś kapusta czy inne warzywo. Moim zdaniem sie nie znają i tyle.

Skocz do: