GX-10 i troszke starocia
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Pentagram napisał/a:Czyli wyskakują z systemu K
X-T1
K100D Super KIT + Tamron 28-75/2.8
Krzysztof napisał/a:Guzik z tego wyjdzie, podobnie jak z mikro 4/3 - otwarte przyznanie się do porażki tego systemu...
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Krzysztof napisał/a:Guzik z tego wyjdzie, podobnie jak z mikro 4/3 - otwarte przyznanie się do porażki tego systemu...
Do we simply turn our heads and look the other way??
Photoblog: http://dphoto.pl
Pentax, because AF is not the most important thing in the world ;)
kidding ^^
CytatDotychczasowi użytkownicy obiektywów Zuiko czy Leica nie muszą się jednak martwić, że ich optyka stanie się bezużyteczna po ewentualnym przejściu na system Mikro Cztery Trzecie. Producenci zapowiedzieli specjalne przejściówki umożliwiające pracę ze starszymi obiektywami w nowym standardzie.
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
cenzura, cenzura, cenzura
ThomFoto napisał/a:że w nowych P bedą jednak matryce od Kodaka
cenzura, cenzura, cenzura
pawelek-79 napisał/a:O kodaku ciągle słyszę jako o producencie bardzo dobrych matryc, tylko tak się składa, że nie widziałem takich na rynku,
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
ThomFoto napisał/a:wątpię aby ktokolwiek z "wielkich graczy" udostępnił P swoje rozwiązania.
Jakiś tam N
www.kosiorek.wordpress.com
pavlos napisał/a:Nie przesądzałbym, bo sam pomysł mi się podoba - mały lekki kompakcik z matrycą APS-C
Ciekawe, dlaczego zmieniają mocowanie i jakie szkła zaproponują do tego - np. takie naleśniki mogłyby się nadawać idealnie![]()
alkos napisał/a:Krzysztof napisał/a:Guzik z tego wyjdzie, podobnie jak z mikro 4/3 - otwarte przyznanie się do porażki tego systemu...
Kolejny czarnowidz. Wiesz co się robiło w Grecji z tymi, którzy przynosili złe wiadomości?![]()
X-T1