jungli
[Usunięty]
Poprosze o usuniecie mojego profilu z forum Pentaxa
j/w

Kazdym forum rzadza kliki, tak jest i na forum P

Poprosze o usuniecie mojego profilu z forum
dziekuje

dobranoc.

Keek  Dołączył: 25 Cze 2008
Usuwac konta to ja nie chce, ale przy okazji spytam - czy istnieje mozliwosc zmiany nicka? Pytalem jakie dwa tygodnie temu jednego z moderatorow na PM, ale nie mial czasu odpowiedziec.

papcio  Dołączył: 20 Kwi 2006
Re: Poprosze o usuniecie mojego profilu z forum Pentaxa
jungli napisał/a:
j/w

Kazdym forum rzadza kliki, tak jest i na forum P

Poprosze o usuniecie mojego profilu z forum
dziekuje

dobranoc.

Bez nerwów jungli. Jak zwykle pewnie komuś nerwy puściły. Napisz przynajmniej o co chodzi, czytałem wcześniej Twój post o zbiórce na sesję. Czyżby komuś sie nie podobało?

Tak tytułem przypomnienia (według modnej obecnie Wikipedii):

"Hydepark - specjalny dział występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako jako forum dla swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa (pod warunkiem nie obrażania królowej) - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum)."

Królowej nie mamy...

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
[rK], moderatorzy nie maja uprawnien - oni tylko sprzataja.

jungli, papcio, proponuje dokladnie przeczytac regulamin.
To, ze dzial nazywa sie HP nie oznacza, ze rzadza tam te same reguly [np nie mozna rozmawiac o religii i polityce]. Nadrzedny jest regulamin, a nie definicja w wikipedii [rotfl].

l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
prącie bardzo. Enjoy.

Skocz do: