M. napisał/a:Jak to jest u was?
Jakiś tam N
www.kosiorek.wordpress.com
K10D, DBG2, DA16-45, AF360 FGZ i pasek w kwiatki:)
A7III
K10D, DBG2, DA16-45, AF360 FGZ i pasek w kwiatki:)
M. napisał/a:przy tej wspomnianej 1/80 to wszystko jedno, czy SR wyłacze czy nie. Efekt ten sam
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
l_uka napisał/a:M., pokazujesz kilka takich poruszonych ujec albo uznaje Cie za trola i zamykam temat![]()
Nie można było bardziej kulturalnie?M. napisał/a:Uznaj mnie za trolla, ja cie uznam za dupka i będzie git.
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
CytatNie można było bardziej kulturalnie?
CytatM., pokazujesz kilka takich poruszonych ujec albo uznaje Cie za trola i zamykam temat
A co tutaj jest niekulturalnego ?Marcinicus napisał/a:Cytat:
M., pokazujesz kilka takich poruszonych ujec albo uznaje Cie za trola i zamykam temat
i tu...
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Mozna prosić exify ?M. napisał/a:A oto unaocznienie mojego problemu:
http://misiekgsf.wrzuta.p...qWRtuZ/imgp3131
http://misiekgsf.wrzuta.p...Mg95Ks/imgp3127
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
M. napisał/a:Uznaj mnie za trolla, ja cie uznam za dupka i będzie git.
M. napisał/a:Wszystkie posty pt "mam problem z Pentaxem" automatycznie powodują uznanie autora za trolla?
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
argawen napisał/a:Mozna prosić exify ?
MójSuper, P6+2.8/80 (t/s), K10, K-x, K-5II+kit, P 10-17 fish, Helios 1.8/50, FA 2/35, M 1.4/50, Tamron SP MF 2,8/90, Sami 1,4/85, pierścienie Kenko, EF-530 DG ST, Metz 48, Sherpa 600
argawen napisał/a:A co tutaj jest niekulturalnego ?
Następna osoba wyżala się, nie pokazując zdjęć, więc nic dziwnego, że został ostrzeżony.
Dzieki. "Gupi" nie wpadłem na to.M. napisał/a:Po kliku na zdjęcie, pokazuje się większe z exifami.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
M. napisał/a:Wszystkie posty pt "mam problem z Pentaxem" automatycznie powodują uznanie autora za trolla??