Pentax, szkło, lampy, tło i co?
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:użyłeś
matb napisał/a:zazierałeś
matb napisał/a:I co o za film, że tak nie wyrabiał z rozpiętością sceny?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Ankh napisał/a:klisza cała mi wyszła beznadziejnie( FOMAPAN 100)
matb napisał/a:Mnie się nie podoba. Może piątka, ale i tak nie widzę powodu, dla którego nie użyłeś filtrów (choćby połówkowego) i zazierałeś obiektyw do góry. I co o za film, że tak nie wyrabiał z rozpiętością sceny?
takseo napisał/a:Ankh napisał/a:klisza cała mi wyszła beznadziejnie( FOMAPAN 100)
może coś przy wołaniu?
upssss...opiszon napisał/a:a teraz patrzymy na avatar
Na matrycy z KM nie byłoby takich paprochów od skanowaniaopiszon napisał/a:pewnie matryca w K-m
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Minolta XG-M | X-500 | X-300 || Rokkor 55/1.7 | Rokkor-X 50/1.7 | Rokkor 45/2
to zdjęcie było robione wieczorem i tak to wyglądało, dodam że robiłam je z rękijiro napisał/a:1. dol wyraznie niedoswietlony - strasznie psuje zdjecie.
no cóż prawda, mi właśnie chodziło o tych ludzi idących w stronę krzeseł. Eldredowi podoba się ta fotka, w sumie to on mnie namówił, abym je tu umieściłajiro napisał/a:4. baaardzo podobaja mi sie krzeselka na tym zdjeciu... imho ludzie psuja to zdjecie.
prosiła bym o opinie które coś wnosząjiro napisał/a:2. ciekawa aczkolwiek jakos mi kadr nie lezy... nawet nie wiem co bym poprawil, ale jednak to nie to
K5IIs + trochę gratów
to nie kontrast tylko polar:)BartekKw napisał/a:9 - za dużo nieba, przyciąłbym kapkę powyżej chmury albo skadrował tak żeby uniknąć zniekształceń budynków - czyli wiecej dołu. Przepalona kolumna - chyba kontrasty za bardzo podkręciłaś
no w porządku tylko chciała bym wiedzieć jak w takiej sytuacji uniknąć przepalenia? połówka za bardzo ściemniła by budynki. ( dodam że zdjęcie było robione na szybkiego:)wręcz w biegu)BartekKw napisał/a:12 - przepalone niebo i walące się budynki. BW w pożadku
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
rzulto!!