pawelek-79  Dołączył: 06 Wrz 2006
  Hehe
Po uruchomieniu działu pt."Pierwsze kroki z Pentaksem" prawie wszystkie dyskusje przeniosły się do tamtego wątku. Tam się wyżywają osoby, które nie nagadały się w domu, lub nie mają do kogo za bardzo gęby otworzyć (to o sobie mówię). Nawet Hyde Park ucichł, a o innych działach już w ogóle szkoda gadać. Kiła i mogiła, jak to niektórzy powiadają ;)
Tak się zastanawiam, czy czat by się jeszcze na forum nie przydał. Mogło by to być skuteczne zabezpieczenie przed OFF Topicami, których jest od groma i nie to, żebym miał coś przeciwko, ale jak już chcę znaleźć jakąś konkretną informację, to nawet google nie wyrabia na naszym forum :evilsmile:

A może prywatny pokój na onecie albo wp??? :evilsmile:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
pawelek-79 napisał/a:
Kiła i mogiła

Zgubiłeś zaczynający wyliczankę SYF :evilsmile:
pawelek-79 napisał/a:
Tam się wyżywają osoby, które nie nagadały się w domu, lub nie mają do kogo za bardzo gęby otworzyć

Z założenia tam nie powinno być OFF Topów a objaśnienia powinny być "łopatologiczne".

plwk napisał/a:
Z założenia tam nie powinno być OFF Topów a objaśnienia powinny być "łopatologiczne"

Z założenia :evilsmile:

plwk napisał/a:
Zgubiłeś zaczynający wyliczankę SYF

Nie będę edytował, ale poprawię się następnym razem. :mrgreen:
Dzięki.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Ja mam bardzo pozytywne odczucia dotyczace nowego działu. Forum ożyło, wiecej się dzieje, ludzie nie boja sie pytać. Jek ok.

kristofo, czy ja mówiłem, że jest źle? Dobrze jest. Ludzie mogą sobie pogadać. Ale dziwne, że Hyde Park nie spełnił swojej roli, tylko dopiero wątek stricte sprzętowo/softwarowy :mrgreen:

lRem  Dołączył: 07 Lip 2007
Re: Hehe
pawelek-79 napisał/a:

A może prywatny pokój na onecie albo wp??? :evilsmile:

To może dla olschoolowców kanał IRC, z bramką HTTP dla nietechnicznych?

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Ja wam mówię, że kiedyś będą robić doktoraty z tematu: "Rozkwit polskich for fotograficznych, na poczatku XXI w. na podstawie wątku 'Pierwsze kroki z Pentaksem' na pentax.org.pl"

lRem napisał/a:
To może dla olschoolowców kanał IRC

Niezły pomysł. Ale nigdy się w irca nie bawiłem. Kiedyś z ciekawości zainstalowałem i po paru dniach odinstalowałem. Czaty były atrakcyjniejsze :mrgreen:

lRem zakładaj i podaj gdzie i jak, a ja lecę instalować mirca i przypominać sobie, co i jak trzeba ustawić.
:-D

lRem  Dołączył: 07 Lip 2007
Skoro są chętni - na Polskim IRCNecie (warszawa.irc.pl i te okolice) kanał #pentax.

oc  Dołączył: 29 Kwi 2008
Na IRC-a możnaby czasami wpaść. Wszelkim czatom i javowym wynalazkom mówię nie!

Skocz do: