Ste  Dołączył: 27 Sie 2008
[ste] by nie popaść w zadufanie
1

2

3

carrie  Dołączyła: 30 Gru 2008
1. mz żabka fajna;
2. chyba najbardziej mi się podoba;
3. szkoda że chłopczyk mało ostry;
mz na pierwszy raz nie jest źle;)

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Zdjecia powinno sie kadrowac nieproporcjonalnie tylko pod potrzeby skladu. Z dwojki mogloby byc bardzo dobre zdjecie, ale z tym kadrowaniem jest dla mnie jedynie efekciarskie.

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Ste, za dżerrym, nie zmieniaj proporcji kadru. Trzymaj się tego, co jest. Jeśli będziesz świadomy w momencie robienia zdjęcia, że to, co widzisz, to jest właśnie ten kadr, który zostanie uwieczniony, Twoje kadry staną się lepsze.

Na razie, jak na początek, oprócz kombinowania z proporcjami, przyzwoicie :-) 3-ka trochę zbyt przygaszone to BW.

MichalR
[Usunięty]
czepiata sie;) dwojka kapitalnie uchwycona i wlasnie kadr decyduje rowniez o jej atrakcyjnosci. jakby byl standardowy moglo by nie byc takiego wydzwieku.

pozdrawiam

Cóż, 2 była robiona ze świadomością takiego właśnie "panoramicznego" późniejszego kadrowania, jednakże dziękuję za komentarze i wezmę je pod rozwagę :-)

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Ste, po prostu na 3 zdjęcia w każdym jest inny kadr, dlatego to było pierwsze, co mi się rzuciło w oczy :-)

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
Ste, jak dla mnie to pokazane zdjęcia są dobre. Może faktycznie kadry tak zestawione trochę są za bardzo zróżnicowane. Ujęcie tematu pasuje mi na każdym z nich.

lukaszwojcik  Dołączył: 22 Maj 2009
2 - zdecydowanie wymiata :)

4

5

igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
heheeh 5 fajne! myslalem ze cos mi sie w oczach poprzestawialo...

tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
5. niebezpieczne zdjecie - sila sugestii moze spowodowac, ze spadniesz na sufit! :evilsmile:

carrie  Dołączyła: 30 Gru 2008
4. cóż to jest?
5. fajny pomysł.

4. to " łuszczynki" (tak to się podobno nazywa) Tasznika pospolitego Capsella bursa-pastoris, położone na pieńku :lol:

Mitch  Dołączył: 18 Mar 2009
gratuluję znajomości łaciny, łuszczyna to nazwa rodzaju owocu jakie wydają rośliny z rodziny krzyżowych/kapustowatych :)

6.

studentmibm  Dołączył: 29 Mar 2008
przepraszam ale 6 to jest zart, tak ?

dlaczego żart?

studentmibm  Dołączył: 29 Mar 2008
Ja tam nic nie wiedze. Jedna wielka czarno-szara plama. Sory.

W sensie że kompletnie nic nie widać i nie jesteś w stanie powiedzieć co to, czy też mam czytać między wierszami twej wypowiedzi? ;-)

Skocz do: