Ż jest P... p.
"Living is easy with eyes closed"
"Kropki sa pod artefaktami JPG które doskonale maskują takie szumy."
28xr
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
l_uka napisał/a:w ramach zmniejszania wielkosci oryginalnego RAWa, mozna przekonwertowac go do skompresowanego DNG - objetosc spada tak do 6MB.
Jarek Dabrowski napisał/a:Do pupy, czy do papy, nie ważne - nie wypada na wejściu ograniczać potencjalnych uczestników zabawy. A jak na PEFa zabraknie miejsca tu, to ja służe kącikiem u siebie.
CytatZ tego co pamiętam to chyba Bibble też nie czyta(ło) DNG, nie wiem jak C1.
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:Lightroom? Wow...
Ty - Sylwiusz - a jak skończy się okres beta tego softu (w lipcy wygasa?) to rozpłaczasz się, czy też zainwestujesz?
CytatBo tak swojądrogą, to był niezły pomysł, by przywiązać potencjalnych klientów do tego softu i jednocześnie pokazać, że ma się odpowiedź na Aperture.
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
Tekst podpisu
mily napisał/a:Nie wiem, ale ja sprawdzelem i RSE, bible, camera raw i jeszcze pare innych i stanalem na C1. Nie mam temu softowi absolutnie nic do zarzucenia, ale zaznaczam ze zdjecia amatorskie...
Ż jest P... p.
Cytatjak dobrze pojdzie to planuje mala prezentacje mozliwosci Lightrooma na PPD
Pentax K1000
darku napisał/a:Cytatjak dobrze pojdzie to planuje mala prezentacje mozliwosci Lightrooma na PPD
Chetnie bym to zobaczyl...nie wykreslaj tego punktu z planu plenerowego.
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F