Piotrek
KX i jeszcze więcej nowszych lustrzanek, cyfranek, cyfrówek...
Cytatpogubiliśmy się zaraz za "jedziecie 77 km prosto a potem 12 nadal prostu" a znalezienie "czegoś co wygląda jak wewnętrzna obwodnica miasta" było już ponad nasze siły
Piotrek
KX i jeszcze więcej nowszych lustrzanek, cyfranek, cyfrówek...
Piotrek napisał/a:przeca mieliście potwierdzić zrozumienie komunikatu - a tu cisza nastąpiła więc sobie pomyślałem, że chłopaki sa inteligentni jak nasi posłowie i wystarczy im raz powiedzieć i zrozumieją :)
Piotrek napisał/a:a wystarczyło skręcić w lewo po przejechaniu 89 km od Kostrzynia.
Piotrek napisał/a:To nic że uderzylibyście w jakąs kamienicę, ale jak GPS każe skręcić w lewo to sie skręca a nie jedzie nadal prosto przez 4 km. :)
Piotrek napisał/a:Po 18.00 miałem telefon od połowy grupy destrukcyjnej, tj. Darka i Maćka.
Ulegli wysoce posuniętej autodestrukcji - wybrali się do Berlina bez adresu noclegu i mapy jak tam dojechać Musiałem posłużyć im za GPS ciekawe czy dzisiaj dojadą.
Pozdrawiam
Magda:)
Analogowo: Me Superek + SMC 50/1,7 i Tokina 28/2,8:)
cyfrowo: Sony A500+ kit + Sigma 10-20 f4-5,6 EX DC + Sigma 24-135 f2,8-4,5IF + MAF 70-210 f3,5-4,5 + Sony HVL-F42AM:)