kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:Ładny dzieciak (chłopak?) i małżonka
PF
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
a mozesz rozwinąć myslCytatjoker333, wydaje mi się, że z takim debiutem to mogłeś się jeszcze wstrzymać trochę.
PF
Chyba to miał na myśli matb.joker333 napisał/a:a mozesz rozwinąć mysl
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
K200D krótki kit A50/1.7 M100/4 macro helios 44-2 orestegor 200/4 sonnary M28/3.5 herr tessar
andrzejb napisał/a:Ogólnie rzecz biorąc zdjęcia niedoświetlone i kiepsko z ostrością,a przede wszystkim odbicia w oczach.2 i 3 niech zgadnę ? Strzał lampką na wprost = płasko,tło zlewa się z koszulką.
Pozdrawiam
Arti
Pentax, zasadniczo.
Arti napisał/a:kolory (ich brak).
andrzejb napisał/a:Ogólnie rzecz biorąc zdjęcia niedoświetlone i kiepsko z ostrością,a przede wszystkim odbicia w oczach.2 i 3 niech zgadnę ? Strzał lampką na wprost = płasko,tło zlewa się z koszulką.
Arti napisał/a:kolory (ich brak).
Arti napisał/a:Pokaż więcej tej dziewczyny...
PF
joker333 napisał/a:to akurat byla celowa obrobka sentyment z analoga ;)
Pozdrawiam
Arti
number2express napisał/a:No i fajnie że masz tego Smyanga. wrzucaj więcej fot z niego, coby było na czym oceniać :>
PF
K200D kit; helios 44k-4; exaktar 135; beroflex 400
nie ma mnie w internecie
siwy napisał/a:Przeglądałem Twoją galerie na fujiklub i zdaje mi się że masz tam lepsze fotki
pepek napisał/a:Jakiś dziwny zafarb ma ta fotka.
PF