6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:najtanszy i najprostszy technicznie jest zawsze pelen dostep
dzerry napisał/a:ludzie zawsze i tak beda wybierac tych providerow z pelnym pakietem
dzerry napisał/a:Jaki provider bedzie pakowal internet w jakies pakiety
nie ma mnie w internecie
Rynek nie znosi prozni. W tej chwili, jesli masz gnizadko TPSA albo jest w zasiegu sieci GSM, to masz providerow do wyboru do koloru. Zadanie oplat od Onet.pl podpadlo by pod prawo o konkurencji.tatsuo_ki napisał/a:a co z terenami wiejskimi w Polsce, na ktorych jedyna firma oferujaca mozliwe do zaplacenia koszty polaczenia jest TPSA?
Nie zgadzam sie. Internet ma ogromna sile odsrodkowa. Moze i Ci biznemeni chca zarobic na internecie i chwala im za to, bo gdyby nie oni, nie mialbys na wyciagniecie reki tych wszystkich technologii, ktore masz teraz. Ale natura internetu jest taka, ze po prostu nie sie go zawlaszczyc - to jest tak jak za krotka koldra, ktora chcesz przykryc cale lozko - im bardzije bedziesz sie staral zawlaszczyc, tym bardziej z drugiej strony bedzie ci sie to wymykac. Gdyby nie biznes, streaming audio i video nie bylby tak poszechnie dostepny, nie powstalaby nigdy takie fenomeny jak myspace music i last.fm, nikt by za biznes nie inwestowal w infrastrukture, itd. Internet jest caly czas miejscem bezinteresownym wymiany mysli i informacji - co my tutaj robimy? Ja jestem spokojny.tatsuo_ki napisał/a:byl miejscem wymiany mysli i informacji, a ostatnimi czasy powoli zostaje zawlaszczony przez ludzi, ktorzy chca na nim przede wszystkim zarobic
pozdrawiam,
dzerrry
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
dzerry napisał/a:po co?
nie ma mnie w internecie
matb napisał/a:w EU chcą wprowadzić regulacje dotyczące korzystania z Internetu
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
pawelek-79 napisał/a:ale teraz zestaw do połączenia dwóch odległych o kilkanaście kilometrów od siebie sieci (oby widziały się nawzajem) kosztuje kilkaset złotych (zwykłe access pointy + anteny typu yagi)
nie ma mnie w internecie
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
tatsuo_ki napisał/a:w dodatku ze slaba przepustowoscia lacza
Pozdrawiam z Mazowsza!
K20D | Grip | Pentax DA 18-55 AL II | Pentax DA 50-200 ED | Helios 50/2 | Metz 58 AF-1
Fujifilm S5 Pro | Nikkor 50/1.8
K-1 | K-3 II | K-5 | S A 18-35/1.8 | FA 77/1.8 | Irix 15/2.4 | F 50/1.7 | DA 55-300/4-5.8 | DA* 300/4 | TC 1.4x | A 28/2.8 | M135/3.5 |
http://marekskruch.pl
Bóg widząc, że światłość jest dobra, oddzielił ją od ciemności. [Rdz. 1-4]
Jak ognisko, to dopływ suchych Nikonów jest niezbędnyMarek napisał/a:Wystarczy ognisko i okoliczne krzaki
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:Jak ognisko, to dopływ suchych Nikonów jest niezbędny
K-1 | K-3 II | K-5 | S A 18-35/1.8 | FA 77/1.8 | Irix 15/2.4 | F 50/1.7 | DA 55-300/4-5.8 | DA* 300/4 | TC 1.4x | A 28/2.8 | M135/3.5 |
http://marekskruch.pl
Bóg widząc, że światłość jest dobra, oddzielił ją od ciemności. [Rdz. 1-4]