cirrus  Dołączył: 16 Cze 2009
[K200d] Rozbity ekranik zgubiony przycisk.
Witam

Upadł mi aparat czego konsekwencja jest rozbity górny ekranik oraz zgubiony przycisk korekcji ekspozycji. Jest mozliwosc naprawy takich szkód (kupno przycisku, wymiana ekraniku)? Najlepiej za rozsadne pieniadze :)

Pozdrawiam
Marcin

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
cirrus, aparat z takimi usterkami to chyba najlepiej - mimo kosztów- serwisu.

MarWoj napisał/a:
cirrus, aparat z takimi usterkami to chyba najlepiej - mimo kosztów- serwisu.

Z tym ze bez ekraniku od biedy sie obejdzie ale bedzie mi brakowalo tego przycisku. Z niego korzystalem intensywnie :/ Moze jest mozliwość zakupu w serwisie? Wystarczy wsadzic wiec obeszloby sie bez wysylania. W Polsce ktoś się tym zajmuje (nie tylko pośredniczy) czy wszystkie takie sprawy serwisowe sa realizowane za granica?

andrusz  Dołączył: 28 Lip 2007
cirrus napisał/a:
Moze jest mozliwość zakupu w serwisie? Wystarczy wsadzic wiec obeszloby sie bez wysylania. W Polsce ktoś się tym zajmuje (nie tylko pośredniczy) czy wszystkie takie sprawy serwisowe sa realizowane za granica?

Najlepiej zadzwoń do serwisu Apollo się zapytaj: tel. (22) 464 58 00

andrusz napisał/a:
cirrus napisał/a:
Moze jest mozliwość zakupu w serwisie? Wystarczy wsadzic wiec obeszloby sie bez wysylania. W Polsce ktoś się tym zajmuje (nie tylko pośredniczy) czy wszystkie takie sprawy serwisowe sa realizowane za granica?

Najlepiej zadzwoń do serwisu Apollo się zapytaj: tel. (22) 464 58 00

To będzie najrozsądniejsze bo podejrzewam ze do takiego sprzetu zamienników nie ma ;) Dzieki

weiss77  Dołączył: 18 Paź 2008
Albo poszukaj jakiegoś szrota na Allegro ze spaloną płytą. Nie jestem pewien, ale zdaje się, ze te części są zamienne pomiędzy rożnymi modelami.

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
cirrus, daj do serwisu. To nie są szalone koszta. :-) Uwierz mi. :-)

Skocz do: