michal84pl  Dołączył: 24 Lip 2008
Jak to pokazać i czego użyć??
Moja praca związana jest ze sprzedażą nakładek progowych. Poniżej znajduje się zdjęcie, na podstawie niego proszę o opinie, jak ciekawie można pokazać taki produkt na aucie, jak można go doświetlić na całej długości. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi.

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
Zewnętrzna lampa błyskowa pomoże.

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
Posadzić jakąś modelkę na fotelu, żeby opierała jedną nogę na nakładce a drugą na ziemi. Jakieś ładne buty na obcasach do tego i z ukosa podejść. Taki jest mój pomysł :-P .

Dziewczyna odpada.
Lampa z dyfuzorem? Jak świecić? z której strony?
ps. Zdjęcie było robione ze światłem zastanym (żarówki pseudo 5500K 2x125W z parasolką)

dybon  Dołączył: 05 Gru 2007
A to jest twój biznes, czy tylko tam pracujesz?

darius_Er  Dołączył: 29 Sie 2006
Pomysł z nogą jest dobry. Dodałbym osobne zdjęcie pokazujące całą nakładke.

A najlepiej drzwi wymontować i przyciąć słupki zeby swiatla nie zaslaniały.

darius_Er - zapomniałem dodać, że chodzi o realne sposoby - nikt nie da mi w salonie drzwi zdemontować.
dybon - pracuje
Ostatnio zrobiłem zdjęcia z lampą (światło odbite od białego triplaka) wrzucę później
Proszę o dalsze rady.

xrog  Dołączył: 07 Lut 2008
Też uważam, że damska nóżka dobrze zrobiłaby zdjęciu tego czegoś.
Jeśli nie daje rady oświetlić tego dobrze, poprzez np. umieszczenie dodatkowych lamp w środku kabiny, to pozostaje ci chyba wyrenderować w programie 3D. Tam sobie doświetlisz jak chcesz.

grabber  Dołączył: 01 Paź 2007
jesli bedzie z noga to tak zeby nie zaslaniala tej nakladki i bardziej dzialala jakby w tle.
Chyba lepiej bedzie uzyc tych zarowek o ktorych pisales ( stale swiatlo 5500) tylko troche lepiej doswietlic caly prog. Jak bedziesz blyskal to zaraz cienie od fotela czy innych beda, odbicia od nakladki. Mozna tez cos podlozyc pod samochod jesli tylko w salonie ma byc robione zdjecia bo te plytki... :)

Skocz do: