pozdrawiam,
dzerrry
boso
Nie rozumiem tylko tego podzialu az na trzy sektory, no i 50 euro, nawet za najlepszy sektor, to lekka przeginka. W Sopocie bylem pod sama scena i zaplacilem chyba 15 zl jesli mnie pamiec nie myli Do szalu mnie doprowadzaja ceny biletow w Polsce. Headlinerzy z Openera graja w UK za 25 -30 i to w klubach!!! Radiohead rok temu w Belinie kosztowal 35 euro. Poszedlbym sobie na Morrisseya, Radiohead, ba! nawet na U2 bym poszedl, ale ja w zyciu na to wszystko nie zarobiejitt napisał/a:ciekawe jak z kupnem biletów, bo pewnie prędko się rozejdą
pozdrawiam,
dzerrry
MZ-5, K10D, SMC DA 18-55mm, sigma 17-70 Dc Macro, SMC-A 50mm/f1.7, Metz 58 AF-1, grip DBG-2
CytatSprzedaż biletów na koncert rozpocznie się 15 kwietnia w sieci Eventim:
I strefa- 220zł (miejsca stojące)
II strefa- 160zł (miejsca stojące)
III strefa- 95zł (miejsca stojące)
pozdrawiam,
dzerrry
boso
pozdrawiam,
dzerrry
Nie mam kasy na te wszystkie koncerty. Przemyslalem sprawie i doszedlem do wniosku, ze lubie Radiohead, ale najbardziej 3 pierwsze plyty. Te pozniejsze, depresyjno-neurotyczne poczynania juz mnie tak nie rajcowaly, a pewnie glownie tego mozna sie spodziewac. Z koncertow letnich wybieram jednak Morrisseya, bo tego goscia czcze skrajnym uwielbieniem, a do tego koncert jest w klubie. No i caly czas licze na jakas petarde od Rojka na Offie - dwoch wyjazdow koncertowych w sierpniu nie dam rady skombinowac - ani logostycznie, ani finansoworenko napisał/a:dzerry, jedziesz?
pozdrawiam,
dzerrry