ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Nie znalazłem tego na tej stronie. No chyba ża pod IE się pojawi, ale tam mi ta strona się nie otwiera.jagielus napisał/a:http://www-307.ibm.com/pc...o.do?country=pl
i naciśnij "auto-detect this system"...
Stałki są dobre bo są dobre i stałe.
Gwiazdor napisał/a:nie mogę ustawić żadnego zabezpieczenia - następuje zerwanie łączności
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
GX-10 i troszke starocia
Gwiazdor napisał/a:to jest lapek i nie mam nic więcej do niego
Pozdrawiam
Miałem w domu podobny problem, wystarczyło zmienić w ustawieniach routera, w zakładce dotyczącej bezprzewodowej łączności, kanał na inny. Ja zmieniłem z 1 na 8 i przestało się rozłączać. U klientki wszystko chodzi na kanale 6, na innym nie chce.Gwiazdor napisał/a:laptop co jakiś kwadrans sam się rozłącza. Niezależnie od tego czy sieć jest wykrzystywana czy nie po 15 minutach trzeba ponownie uruchomić łączenie z siecią.