Witojcie,
Użyłem szukajki, i jest tylko 7 wątków, które mają w tytule: mp3.
Uznałem więc, że można założyć następny
Mam problem z odtwarzaczem córki. Pogóglowałem już sporo bez skutku. A jak nie ma skutków na góglach, to może pentaksiarze coś pomogą?
Generalnie nie zaszkodzi wątek o problemach z grajkami mp3. (?)
Odtwarzacz, którego dotyczy problem:
Samsung YP-Q1 [http://www.samsung.com/pl/consumer/subtype/subtype.do?group=mp3audiovideo&type=mp3players&subtype=yp_q1], całkiem sensowny sprzęcik nawiasem mówiąc. Bardzo ładny 'diamencik'. Działał bez problemów jakiś rok z hakiem (tu się nasuwają myśli o świetnych inżynierach Samsunga optymalizujących czas działania w stosunku do żywotności gwarancji....:)
i teraz... jest tak, że nagle, po odłączeniu od kompa, nie chce się włączyć. Każda próba włączenia wygląda tak: latają ładne kuleczki oznaczające start sprzętu, pojawia się logo sprzętu, pojawia się komunikat: "USB disconnected", potem: "Library Update",... software stwierdza, że coś jest nie tak i wywołuje procedurę 'shutdown' urządzenia (również okraszoną ładnymi kuleczkami:)
... i tak w kółko....
znaczy, ile by razy nie próbować, to zawsze jest tak samo, czyli do d:,,,,
Reset urządzenia (wyczytany w dokumentacji [analogiczny zresztą jak w Palmach, czyli wsadzenie druta w d... urządzenia] nic nie daje... tzn. na podsłuchu słuchawek słyszę, że ewidentnie następuje w sprzęcie jakiś reset, ale nic on nie daje....)
Jeśli ktoś miał podobne przeżycie ze sprzętem Samsunga i ma jakąś poradę, to chętnie usłyszę.
(na razie jedyne co przychodzi mi do łba, to restartować go tak długo, aż wyczerpie się bateria - i przekonać się jak się zachowa po tym....:)