MMM  Dołączył: 19 Cze 2009
Media Markt - Akcja Polowanie na frajera.
Czyli co nam serwuje jeden z największych sklepów z elektroniką w Europie:

Pentax K7 + kit 17-55WR za 7499zł czyli o 3tys zł (TRZY TYSIĄCE) drożej niż ta puszka kosztuje w innych sklepach.

Pentax K20d + kit za 3499zł czyli o prawie 1tys zł (TYSIĄC złotych) drożej niż w innych sklepach.

Plus jest taki, że można pomacać i wyjść ;)

deckard  Dołączył: 01 Lut 2008
MMM, chyba nikt normalny nie wydaje takiej kwoty bez sprawdzenia cen w kilku miejscach. Nie chcą sprzedawać P to ich strata. Z dużych sklepów pozytywnie odstaje Euro RTV AGD z tym, że trzeba zamawiać.

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
ale robią też promocje gdzie jest taniej niż w najtańszym sklepie internetowym.
Poza tym, Ci co mają rozum to wybiorą ten sprzęt w innym sklepie :)

pawcio  Dołączył: 11 Maj 2007
Jak kupowałem kadyszkę to zeszli z ceną do poziomu allegro.
trza się targować ;-)
no ale 3kzł rabatu to pewnie nie dadzą :mrgreen:

saxon  Dołączył: 30 Cze 2007

Gdy ja kupowałem kadyszkę w necie za 2600 to w toruńskim MM ponad 4 tyś. wołali, a teraz wcale nie nie mają Pentaxa w sprzedaży. Sprzedawca twierdził, że się słabo sprzedawał. :shock:

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
MMM napisał/a:
Pentax K20d + kit za 3499zł czyli o prawie 1tys zł (TYSIĄC złotych) drożej niż w innych sklepach.

W tutejszym MM cena była wyższa - ok. 3600zł by po paru miesiącach spaść do ok 2800zł. Ostatnio nawet Km nie mieli. Z moich obserwacji wynika, że w MM najtaniej można kupić płyty z muzyką. W sąsiednim Empiku są często o 1/4 lub o 1/3 droższe. Co do cen elektroniki - albo się targować albo zmienić sklep.

Thadeus  Dołączył: 21 Mar 2008
To sie nazywa psychologia tłumu :)

za 2 miesiące będzie promocja za napisem 2000 zł mniej i będzie sie sprzedawać jak ciepłe bułeczki.

Pamiętam jak 10 lat temu pracowałem w sklepie rtv to zrobiliśmy promocje na miniwieze philipsa które tak sobie szły sredno. wystarczył mazak brystol i napis "Promocja Tylko 999zł" i przekreślona cena 1499 zł (cena rynkowa i dzień wcześniej 999zł) i tego dnia poszło 200 sztuk jak woda :) tylko co chwile trzeba było stos ustawiony w sklepie poprawiać zęby pudła sie nie poprzewracały.

A to ze znajdzie sie jelen ktory kupi teraz to dodatkowy plus - a nuż pomysli taki leszcz ze drogie to pewnie jest j** i muszę kupić bo akurat sie miesci w kieszeni dresu a i do BMW pasuje :):)

Inna sprawa ze cene mogli tez dostosowac do półki cenowe D300s ;)

triger  Dołączył: 23 Lut 2009
W Legnicy w MM jakieś pół roku temu leżała kadyszka za 3300, K20 mieli za 2500 :lol: , a nawet kiedyś 5 sztuk za 2000 poszło :shock:

Kapar  Dołączył: 29 Sty 2008
MMM, baaardzo dużo sobie życzą za k7. jakaś lewa akcja. w "moim" MM k7 kosztuje 5.5 (co i tak jest dużo....)

natomiast cena k20 jest w miarę normalna (jesli chodzi o sieć mm/saturn). Nie tak dawno, można było kupić k20 za 2990...

Skocz do: