Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
  ale jazda !!!

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
Znaczy, że temat?
Bo fajne to może jest kilka prac, jakby jakieś sito zastosować...

SiekaSS  Dołączył: 11 Maj 2008
Jak dla mnie to może z 2 prace są ok...a reszta to jak z fotka.pl :mrgreen: :mrgreen: :-/
Ale nie mam na stanie blondynki więc nie mogę wysłać zdjęcia do konkursu :roll: :mrgreen: :-( :-D

MMM  Dołączył: 19 Cze 2009
Kolejny lipny konkurs na kto, kto więcej kliknięć zdobędzie :mrgreen:

gebi  Dołączył: 05 Maj 2006
Fafniak, ale widziałeś jakie tam fajne nagrody są? Nagroda z pierwszego miejsca jak nic nadaje się do wątku o zmianie systemu (Canon 50d) do tego obiektyw makro - chyba po to żeby lepiej ten seks sfotografować ;-)

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Jak zobaczyłem tytuł to chciałem wystartować.... jak zobaczyłem zdjęcia "najlepsze" - zrezygnowałem, nie będę mógł konkurować z takimi dziełami

maser  Dołączył: 15 Lut 2009
Kumpel tam startuje, dość wysoko nawet jest. Ale zdjęcie jest niezłe więc mu kliknąłem, a co mi tam :)

Desmond  Dołączył: 07 Paź 2008
MMM napisał/a:
Kolejny lipny konkurs na kto, kto więcej kliknięć zdobędzie
Całe szczęście, że nikt z forum (chyba) udziału tam nie bierze, bo w hajdparku pewnie już miałby swój temat "Głosujcie na mnie".

A zdjęcia faktycznie takie sobie, a co do oceniania to ja tam bym znalazł lepszą metodologię, ale to chyba nie na to forum ...

popo76  Dołączył: 05 Lut 2008
Desmond napisał/a:
Całe szczęście, że nikt z forum (chyba) udziału tam nie bierze, bo w hajdparku pewnie już miałby swój temat "Głosujcie na mnie".
A ja wysłałem, ot tak, zobaczymy ;-)
Tematu w hajdparku nie będę jednak zakładał ;-)

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
popo76 napisał/a:
A ja wysłałem
To z awatara?

popo76  Dołączył: 05 Lut 2008
piotr_luk napisał/a:
popo76 napisał/a:
A ja wysłałem
To z awatara?
Akurat nie to, ale nad tym też się zastanawiałem ;-)

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
Cześ też by mógł . :-P

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
jesli tytułem kazdego zdjęcia ma być SEKS TO ZDROWIE to sorry ale 3/4 mi na wstepie odpada za brak związku z zadaną tematyką

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
Niektóre "prace" przypominają poziomem produkcje typu "Rocco Siffredi najeżdża Polandię", myślałem że dno internetu to incydent ze śledzikiem na Naszej Klasie, ale widać myliłem się :-)

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
przejrzalem wszystkie fotki i nie spotkalem tam ani jednej o zadanej tematyce

jedynie chyba mozna podciagnac to z winogronami

reszta to chyba z ujecia wakacji/slubu i pseudo akty

ciekawe czy chocby jedna osoboa zrobila zdjęcie typowo z mysla o tym konkursie a nie wygrzmerala z szuflady co miala

ech

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
dlugas1982 napisał/a:
ciekawe czy chocby jedna osoboa zrobila zdjęcie typowo z mysla o tym konkursie a nie wygrzmerala z szuflady co miala

pewnie nie
a na pewno nie ci, co dali zdjęcia ślubne ;-)

choć 1 zdjęcie w miarę pasuje - para w wodzie - jakieś tam na siłę skojarzenie jest - ale nie zagłosowałbym i tak na to zdjęcie ;-)

denvi  Dołączył: 09 Lis 2008
CZAD!!! ;-) Mam pomysła na "pracę". Jutro poczynię niezbędne zakupy i wrzucam :mrgreen: :-P .

Skocz do: