K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Nieco za drogo jednak.LDevil napisał/a:Ten sposób nazywa się K-7 :)
Tak.guerilla napisał/a:w teatrach we wrocławiu na próbach prasowych ktoś zwraca uwagę na głośność lustra ? nie zauważyłem.
luhso napisał/a:
Tak.guerilla napisał/a:w teatrach we wrocławiu na próbach prasowych ktoś zwraca uwagę na głośność lustra ? nie zauważyłem.
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
boso
jitt napisał/a:....obwinąć ... szmatami ..
No tak tak.dlugas1982 napisał/a:luhso, najprostszy to owinąć puszkę szmatami przeróżnymi
Niech wszyscy wiedzą, że to Twój Pentax tak klapieCytatSpotkali się dwaj psychoterapeuci - jeden behawiorysta, a drugi humanista.
Humanista pyta:
- No co tam u Ciebie?
- Jakoś leci. Właśnie miałem ostatnią wizytę pacjenta, który moczył się w nocy.
- No i co z nim?
- No przestał się moczyć.
- A wiesz, też niedawno miałem pacjenta z tym samym problemem.
- No i co z nim?
- No moczy się nadal, ale teraz jest z tego dumny.
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
O którym piszesz konkretnie (w stopce masz trzy)?dsk napisał/a:Ale cóż zrobić, kiedy kosztuje 2x tyle co mój aktualny aparat.
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Zgadza się. Ale w towarzystwie 1Ds, D700, D3X (marzę, wiem) jest o 400% głośniej.CytatNiech wszyscy wiedzą, że to Twój Pentax tak klapie![]()
Pentax / Canon
Gdybym zamierzał to zrobić, nie pisałbym tego tematu. Odnoszę wrażenie, nie rozumiecie, że chodzi o rozwiązanie problemu W TYM BODY.CytatKup K7