No reason to get excited.
i jak zwykle pojawia sie znikad grzegorzgr ze swoimi madrosciami..
 Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka

Jest to nowy bagnet Exakty. Dokupienie sprawnego aparatu wydaje się być
   Jest to nowy bagnet Exakty. Dokupienie sprawnego aparatu wydaje się być    najtańszym rozwiązaniem.
  najtańszym rozwiązaniem.i jak zwykle pojawia sie znikad grzegorzgr ze swoimi madrosciami..
to nie wiem, ale nie spodziewał bym się ich wieleulro napisał/a:konkretnie

i jak zwykle pojawia sie znikad grzegorzgr ze swoimi madrosciami..
                Dołączył: 04 Cze 2008Spotmatic,SpotmaticII, Spotmatic F, K-2,K-1000, Z-20, K 100D. K-50D.

a_czacha napisał/a:jest przejścióka Exacta - EOS, tylko parę groszy kosztuje...

)- możliwe, że najłatwiej uda Ci się zaleźć jej wersję na m42... jeśli się przyda oczywiście.
  )- możliwe, że najłatwiej uda Ci się zaleźć jej wersję na m42... jeśli się przyda oczywiście.heretyk
PK napisał/a:Pentacon 200/4, prawda ?

Myślę, że może pojawią się adaptery na bagnet K albo m42, skoro są do Canona. Jak by mogły być toby już dawno były .Tylko Eos  ze względu na dużą średnice bagnetu przyjmie obiektywy wielu innych systemów [ patrz oferta dostępnych adapterów ]
  Myślę, że może pojawią się adaptery na bagnet K albo m42, skoro są do Canona. Jak by mogły być toby już dawno były .Tylko Eos  ze względu na dużą średnice bagnetu przyjmie obiektywy wielu innych systemów [ patrz oferta dostępnych adapterów ]  

http://allegro.pl/item979782452_piekna_exakta.html
  http://allegro.pl/item979782452_piekna_exakta.htmlulro napisał/a:Chyba lepiej wyjdziemy na kupnie aparatu exakty
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
 Tę opcję też weźmiemy pod uwagę.
   Tę opcję też weźmiemy pod uwagę.No reason to get excited.