120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:Są też zaściankowi hobbici.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Mi się wszystko z dupą kojarzy, sorry.jorge.martinez napisał/a:Przychodzą Wam do głowy jakieś analogie?
Bardzo zdrowy odruch. Popieram.Jarek Dabrowski napisał/a:Mi się wszystko z dupą kojarzy
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
jorge.martinez napisał/a:Przychodzą Wam do głowy jakieś analogie?
Benek napisał/a:Gandalf Szary / Biały to taki średniak z wymienną ścianką.
Kot musi być albo żywy, albo martwy. Nie ma innej możliwości, nie można go zaobserwować jednocześnie trochę żywego i trochę martwego. Dlaczego? Rzetelna odpowiedź na to pytanie brzmi: nie wiadomo.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Jarek Dabrowski napisał/a:Mi się wszystko z dupą kojarzy, sorry.jorge.martinez napisał/a:Przychodzą Wam do głowy jakieś analogie?
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Jarek Dabrowski napisał/a:Mi się wszystko z dupą kojarzy, sorry.jorge.martinez napisał/a:Przychodzą Wam do głowy jakieś analogie?
K-5, S9600
jorge.martinez napisał/a:Sarumanem jest Apple
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Cytat"być może jedynym aparatem jaki potrzebujesz, jest ten w iPhonie 4S"
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
K10D. I statyw :)
Coś pośredniego między sabatem czarownic, a posiedzeniem naczelnej rady talibów. Najbliższy w Chabówce.An_wrocławianka napisał/a:jakieś dziwne zjazdy organizują...
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
diplodok napisał/a:Jeden, by wszystkimi rządzić, jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać.
Cytat"być może jedynym aparatem jaki potrzebujesz, jest ten w iPhonie 4S"
K-1 wraz z przyjaciółmi.
Waidodayo! https://www.flickr.com/photos/ebelbeb/albums
Zeiss VS Limited