Do you remember how you loved some of your first photos – do you still love them or are they now not so good anymore?
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
am1974 napisał/a:Jest gdzieś pokazany / opisany ten patent z maską z prostokątnym otworem, bo jestem zielony w temacie...
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Nikon D700 / 50 1.4G / 85 1.8G / Tamron 35 1.8 SP DI VC
http://www.pentaxphotogal...831&language=EN
Do you remember how you loved some of your first photos – do you still love them or are they now not so good anymore?
“Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kasę, a mistrz martwi się o światło.”
Facebook
bądź sobą i rób co chcesz ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz
na razie k-r + 35/2.4, 8/3.5, 18-55 II
technik219 napisał/a:am1974 napisał/a:Jest gdzieś pokazany / opisany ten patent z maską z prostokątnym otworem, bo jestem zielony w temacie...
Jest, na forum Olympusa. http://forum.olympusclub....ght=tylna+maska
Zrobiłem to wklejając bezpośrednio do przejściówki i w zasadniczy sposób poprawiło obraz na pełnej dziurze.
Ja: "Nawet jesli moje zdjecia nie przedstawiaja obecnie absolutnie zadnej wartosci to za lat dziesiat beda mialy przynajmniej wartosc historyczna".
Ja: "To małpa pochodzi od człowieka a nie odwrotnie. I wszystko zaczyna pasować..."
FF, Crop / Klisza, Cyfra / 12mm - 400mm
K1-II, poprzednio K-70 (kupiłbym jeszcze raz!), kiedyś w przeszłości Canon
Przybyłem, zobaczyłem i własnym oczom nie wierzę!
Przybyłem, zobaczyłem i własnym oczom nie wierzę!