Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Bo Noel gustował wcześniej w systemie Minolty, więc chyba nie ma rozeznania w szkiełkach ze stajni Pentaxa. Tak myślę.pankalego napisał/a:A czemuż szkiełka Pentaxa w niełasce? Czy to aby uzasadniona niechęć.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
pankalego napisał/a:A czemuż szkiełka Pentaxa w niełasce? Czy to aby uzasadniona niechęć.
argawen napisał/a:Bo Noel gustował wcześniej w systemie Minolty, więc chyba nie ma rozeznania w szkiełkach ze stajni Pentaxa. Tak myślę.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
noel napisał/a:Niedawno zakupiłem K2 i teraz chcę pod niego kupić ze dwa szkiełka, ale już systemowe.
pankalego napisał/a:A czemuż szkiełka Pentaxa w niełasce? Czy to aby uzasadniona niechęć.
pankalego napisał/a:Czy ktoś jest w stanie mnie naprowadzić na właściwą drogę.
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
zachwtyty nad jakascia optyczna tego obiektywu sa potwierdzone w kilku miejscach:noel napisał/a:Sigma 100-300EX/4, używałem jakieś 2 lata. Rewelacja optyczna, bardzo dobrze wykonana, brak ogranicznika AF, wiertarka, dość ciężka (bez monopodu ani rusz), pełny IF.
K-5, DA 12-24/4, FA 31/1.8 Ltd, FA 50/1.4, FA 77/1.8 Ltd, Metz 48, takie tam różne ...
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki