Sklep, to nie wiem, sprawdził bym hurtownię KDM, (przy parkingu leclerka na turystycznej).
Jeśli chodzi o komis to do tego złośliwego dziada-naciągacza na zieloną już nigdy nie pójdę.
Polecam za to komis/lab FotoStar na deptaku, (jak od strony bramy krak. wchodzisz na deptak to pierwsza brama po lewej, przy kwiaciarni). Koleś jest na prawdę w porządku, sprzedałem tam już parę rzeczy i kupiłem i nigdy żadnych problemów, wywołuję tam też filmy od czasu do czasu.
Może do pentaksa nie ma dużo, ale czasem się coś trafi (jakiś czas temu był nawet FA17-35 Fisheye, ogłosiłem na forum, że takie cuś jest i
Dada był chętny, przelał mi kaskę tego samego dnia, kupiłem zrobiłem pół BW kodaka i następnego dnia z rana Mu wysłałem

).
Aha i ten komis współpracuje z najlepszym w lublinie zakładem naprawy sprzętu foto (zapomniałem nazwy ale na hryniewieckiego, niedaleko głębokiej), to tam mi "naprostowali" tubus limiteda i to tanio i z gwarancją na 9miesięcy, polecam
p.s. skoro się aktywowałeś to może wpadniesz dzisiaj na starówkę około 16? spotykamy się chwilkę pofocić i pogadać przy piwku, zapraszamy
Yashica Mat124, Canon 100d