A1k1  Dołączył: 15 Gru 2008
Nowe pismo foto DIGITAL CAMERA
20 września ukazuje się pierwszy numer polskiej edycji w/w pisma. Jest promocja dotycząca prenumeraty za 190 zeta mamy 15 numerów.

Yura  Dołączył: 03 Kwi 2010
A1k1, o Przemyśl :mrgreen:

Czyli takie kolejne DFV.

Mi by się przydało coś w stylu DFV, tylko więcej o sztuce i fotografii i samych fotografii, a znając trendy, nowe pismo będzie trochę o fotografii, trochę będzie zdjęć, a reszta to będzie o sprzęcie, testy sprzętu, porównania sprzętu i zdjęcia sprzętu...

A1k1  Dołączył: 15 Gru 2008
Też bym wolał pismo w rodzaju wczesnego FOTOPOZYTYWu ale na naszym rynku widocznie tej luki jeszcze nikt nie zauważył albo jest za mały popyt.

sylwesto  Dołączył: 16 Sie 2008
A1k1 napisał/a:
ale na naszym rynku widocznie tej luki jeszcze nikt nie zauważył albo jest za mały popyt.

i się prędko nie zmieni. Ale cieszyć się można, że dzisiaj najlepsze światowe tytuły są na wyciągnięcie ręki.

W DFV wszysycy dziennikarze złożyli zbiorowe wypowiedzenie bo właściciel pensji nie wypłacał. Więc może padnie i to.

Yura  Dołączył: 03 Kwi 2010
sylwesto napisał/a:
W DFV wszysycy dziennikarze złożyli zbiorowe wypowiedzenie bo właściciel pensji nie wypłacał
:shock:

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Kupiłem to. Wydaje mi się, że sporo wiedzy dla początkujących i też bardziej zaawansowanych. Niezły papier jak na nasze polskie warunki. Sporo tekstu napisanego przez znanych fotografów. Nie przytłaczają testami sprzętu. Zobaczymy co będzie dalej.

TM_Mich  Dołączył: 08 Wrz 2009
White, kto jest red naczelnym?

White  Dołączył: 31 Paź 2008
prof. Wiesław Marciniak :lol:

TM_Mich  Dołączył: 08 Wrz 2009
i mówisz, że ciekawe.

safian  Dołączył: 14 Sie 2010
Yura napisał/a:
A1k1, o Przemyśl

O ja tez ;)

Gazetke nabylem, wydaje sie ok. Jeszcze sie zastanowie nad prenumerata.

Skocz do: