BAN paradziqs  Dołączył: 05 Sie 2009
podoba wam sie ten portret
http://www.digart.pl/zoom/5929874/kolorowo_mi.html ??
a jak ogolnie inne prace tego Pana?

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
Kolega Konrad poszukuje własnego stylu obróbki, jak to określił, niepowtarzalnego, rozpoznawalnego na pierwszy rzut oka.
Co do tej pracy, to akurat ma wiele lepszych.

ulro  Dołączył: 14 Lip 2009
Mała GO sprawia, że głowa odczepia się i lewituje ponad ciałem. Biorąc pod uwagę dziwny kolor oczu, należy pomyśleć o ucieczce - ona na pewno nie jest z tego wymiaru. Poza tym pełna profeska.

A ogólnie inne prace to nuuuuuuda.

tego moglem sie spodziewac...otoz po raz drugi napisalem to co mi przyszlo do glowy jak zobaczylem ten portret: "musze sie zgodzic z altec23, blur na twarzy tez jakos malo naturalny... ogolnie wyglada jakby byla z innego "korpusu".."

i odrazu leci komentarz do mojego zdjecia:
http://www.digart.pl/praca/5870065.html
"mogles usunac wady skorne na modelce buzi.
ciecie glowy ni takie ni nijakie..."

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
muszę oczy przetrzeć, bo jaskrawe plamy widzę...

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
paradziqs, to specyficzny koleś jest. Zerknij sobie na "konkurencyjne" forum. Tam go prawie na rękach noszą.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
oj nie do końca....
nudne te prace - identyczne praktycznie
Małej GO używa aż do przesady - czasem te foty są karykaturalne

PK  Dołączył: 24 Maj 2008
Nie lubię, kiedy "retusz" (a może i światło ?) zaciera rysy twarzy. U modelki na w/w zdjęciu widać jednolitą, płaską powierzchnię koloru ~cielistego, oczy i sugestię ust (które, jak dla mnie za bardzo zlewają się z otoczeniem).

Fafniak, czekalem na Twoja opinie.. balem sie troszke ze bedziesz trzymal strone "systemowego" kolegi ;)

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Zapamiętaj...mój system to pentax
Jak pentax wypuści FF ...to może...

luckyluk  Dołączył: 27 Kwi 2007
paradziqs napisał/a:
i odrazu leci komentarz do mojego zdjecia:
http://www.digart.pl/praca/5870065.html
"mogles usunac wady skorne na modelce buzi.
ciecie glowy ni takie ni nijakie..."

i się przejmujesz tym ?? sikiem prostym to olej,
tylko najpierw się zasil :-B

luckyluk, przejmuje ? nie, raczej nie - Dagmara byla zadowolona ze zdjec :)
ale Hani jak dla mnie nie nadaje sie na tego typu portale..
moze i sie pomylilem piszac ze na tej twarzy jest za duzo blura (ale jak dla mnie twarz i tak wyglada na zbyt sztuczna... przy oczach napewno cos bylo robione...), ale czemu go to tak urazilo? sam napisal ze nie komentuje prac innych, ale po moim komentarzu odrazu pojawila sie ocena mojego zdjecia (oczywiscie negatywna..). dobra napisze wprost - wkurza mnie on swoim zachowaniem, filmikami na ktorych kozaczy swoimi zabawkami (w kazdym filmie najazdy na iphony, ipody, maca, dwa body nikona, itp, itd), wedlug mnie uwaza sie za jakiegos boga i profesjonaliste o ktorym nawet nie mozna napisac slowa krytyki... chcialem sprawdzic czy znow zareaguje na moj komentarz tak jak ostatnio - i sie nie pomylilem..

paradziqs napisał/a:

ale Hani jak dla mnie nie nadaje sie na tego typu portale (...) ale czemu go to tak urazilo? sam napisal ze nie komentuje prac innych, ale po moim komentarzu odrazu pojawila sie ocena mojego zdjecia (oczywiscie negatywna..).

no co ? koleś się po prostu urwał z forum onetu. Nie każde forum musi być takie jak to, a nawet tu zaglądają czasem takie perełki.

W końcu to jest internet, a on należy do tych co nie wiedzą, a pie[...]lą.

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
paradziqs, ale ja nie rozumiem po co ten wątek...
Poskarżyć się chciałeś? Obgadać? Poszukać współczucia? Ponarzekać na jego foty?
No bo nie kumam.
Wkurza Cię ( i nie tylko Cię) to nie oglądaj, nie komentuj, albo komentuj i licz się z rewizytą. Chcesz skrytykować jego foty, idź na ni-koniarzy, tam tego dużo, można se pogadać, powywnętrzać się, pomilczeć, no co tam dusza zapragnie. Albo oglądaj, swoje myśl i jak nie chcesz pyskówek, to nie komentuj.
A tu to ja mam taki lekki niesmak obgadywania za plecami, tylko że te plecy kiepskie bo ogólnodostępne...

Raven  Dołączył: 03 Gru 2007
paradziqs napisał/a:
wkurza mnie on swoim zachowaniem, filmikami na ktorych kozaczy swoimi zabawkami (w kazdym filmie najazdy na iphony, ipody, maca, dwa body nikona, itp, itd), wedlug mnie uwaza sie za jakiegos boga i profesjonaliste o ktorym nawet nie mozna napisac slowa krytyki...

Takie zachowania jeszcze ciebie dziwią? Przecież od dawna wiadomo, że jak ktoś nie ma eLek, ltd czy innych gwiazdek, to zdjęć nie umie robić.

luckyluk napisał/a:
Nie każde forum musi być takie jak to

Tzn. jakie? Każde forum ma swoją specyfikę, np. na innych nie ma pentalibów.

Arti ma trochę racji. Wielu się spotkało z krytyką tylko dlatego, że skrytykowało innych, ale własnego wątku nie zakładali.

poczatkowo chcialem sie jedynie przekonac czy tylko mi sie nie podoba obrobka tego zdjecia....a pozniej sie juz jakos potoczylo w inna strone - w strone obgadania autora tamtego zdjecia, zgadza sie - mea culpa.
Arti napisał/a:
lbo oglądaj, swoje myśl i jak nie chcesz pyskówek, to nie komentuj.

i tak tez bede musial uczynic.. w koncu milczenie jest zlotem..a Pan profesjonalista niech dalej sadzi ze jest bogiem i kazdemu podobaja sie jego prace...

Raven napisał/a:

luckyluk napisał/a:
Nie każde forum musi być takie jak to

Tzn. jakie? Każde forum ma swoją specyfikę, np. na innych nie ma pentalibów.

Tzn. takie że siedzą na nim osoby które nie mają nawet aparatu na P czy jego klona na S.
Takie w którym wątek o piwie ma więcej stron niż wątki poświęcone najlepszym obiektywom stajni na P.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
luckyluk napisał/a:
Takie w którym wątek o piwie ma więcej stron niż wątki poświęcone najlepszym obiektywom stajni na P.

a to źle :?: (mam cichą nadzieję że nie)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
luckyluk napisał/a:

Piwo było wytwarzane wiele wieków dłużej niż obiektywy na P czy jakąkolwiek inną literę.

Tomko  Dołączył: 14 Wrz 2010
To znaczy że jak mam obiektyw P. to nie moge pisać w wątku o piwie , albo o zgrozo, pić piwa :shock: :cry:

Skocz do: