tidus art  Dołączył: 09 Paź 2006
co wybrac
Witam,
mam duzy problem i prosze Was o niezwloczna pomoc....
siedze teraz w anglii i mam do kupienia w sieci jessops kadyche zali ok 500 funtow czy 2700, wiec sie bardzo oplaca.... w sumie to wychodzi lepiej niz zalatwianie sobie na firme i oddawania vat-ow. ale jete tez zestaw z batery packiem, torba lowepro slingshot a100 i karta 2 gb za 650 zl czyli ok 3500 , czyli cena kadychy w polsce przy dobrych ukladach, nie chcialem nigdy kupowac przez allegro, wiec ceny aparatow sa wyzsze troche w sklepach, ale nie wiem czy sie oplaca , albo co sie oplaca bardziej.. wieyc czekam na odpowiedz i porad

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
czyli jezeli dobrze przeczytalem i policzylem.....za 800 zl kupujesz torbe i 2GB karte....zobacz ceny tych przedmiotow kupowane osobno i policz sobie czy sie oplaca....

tidus art  Dołączył: 09 Paź 2006
no kupuje batery pack, torbe i karte , przy czym bp to 80 funa czyli 430 zl , torba 200 tyle samo, i karta 30 funa czyli wiecej bo ok 160 zl

[ Dodano: 2007-08-09, 18:05 ]
jakby ktos wszedl na jessops.com i mi doradzil bylbym wdzieczny...

zaczne tak, myslalem ze jak kupie aparat z gripem to mi sie polepszy trzymanie go w rekach, bo sam jest zbyt niski i maly palec ucieka a to mnie strasznie denerwuje, wolalbym chyba plecak niz torbe bo bardziej uniwersalne.... i mam teraz dylemat co wybrac... tam sa 2 zestawy , z korych kazdy ma cos dobrego,w drugim jest karta san diska i bateria, ale bez gripa i plecaka, a torba aw2 lowepro tez nie jest zla...

pomozcie prosze, bo nie chcialbym zalowac zakupu a sam juz mam metlik w glowie....

Skocz do: