zenza napisał/a:Czy może mi ktoś z Was znawów tematu powiedzieć, co to za sprzęt Pentax 110?
Dziękuję :)
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Pozdrawiam!
Grelu napisał/a:Gdzieś mi się obiło o uszy, że przekątna filmu 110 jest o połowę mniejsza od klatki 35mm (crop 2x), a z tego wynikało by, że mają zbyt małe krycie aby zastosować je do DSLR (no chyba że do olka).
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Pozdrawiam!
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
emigrant napisał/a:Pytanie dodatkowe jak z mozliwoscia wywołania tego filmu w labach
SuperA, K10D, 67II, MC: 24, SMC: 50, 90, 135, 35-105, 18-55
http://marcinkosciolek.com
costa napisał/a:W moim labie taki film przekładają do uniwersalnej kasetki, a potem to już normalnie, jak ze zwykłym: przyklejają lidera i do maszyny...
pozdrawiam,
dzerrry
A masz skanerek lub powiększalniczek?dzerry napisał/a:Czyli, ze jest szansa cos takiego spokojnie wywolac?
Jarek Dabrowski napisał/a:A masz skanerek lub powiększalniczek?
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Jarek Dabrowski napisał/a:A masz skanerek lub powiększalniczek?
To akurat mam. Nie mam za to koreksika. A nawet jakbym mial, to proces C-Czterdziesci Jedyneczka jest wystarczajaco upierdliwy, zeby mnie zniechecic Cz-B filmikow raczej brak
dz.
modern art = i could do that + yes, but you didn't