Sprzętu zbieram coraz więcej, ale zdjęć dalej nie umiem robić :P
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
imagineskop :)
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
dilbert napisał/a:Hej Misztu! Może wyjdzie tutaj moja ignorancja podatkowa, ale co masz na myśli mówiąc o VATie w kwestii takiej transakcji? Że jestem zobowiązany zanieść do skarbówki określony procent od kwoty kupna jak już dostanę sprzęt, czy jak?
dilbert napisał/a:Czyli, że cena sprzętu nie leży w gestii rzeczoznawcy urzędu celnego
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
pszczołowaty napisał/a:przeczytaj link podesłany przez Bakulika
MF , FF , APS-C
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:nawet chyba chińczyk musiał mi przesłać dowód że dostał i ile kasy
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
karmazyniello napisał/a:Kumpel zapłacił extra 100zl cła za szkło (cena 1000zł) ze Szwajcarii która niby poza EU, ale jednak w Europie. Popieprzony kraj.
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
karmazyniello napisał/a:w EU takie drenowanie kieszeni?