Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Taki to ma szczęście
Na forum dpreview właśnie przeczytałem post człowieka, który chwalił się, że kupił LX-a na ebayu za $200. No i tuż przed wyrzuceniem sporego pudła, w którym aparat przyszedł, wśród styropianków i innych gąbek zauważył kuferek na obiektyw. Zajrzał do środka, a tam w stanie "jak igła" SMC 50/1.2. Dość powiedzieć, że nie było go na żadnym ze zdjęć na aukcji, sprzedawca najprawdopodobniej nie zdawał sobie sprawy z tego, co dorzuca jako "bonus"...

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Phiii - co w tym dziwnego? Po prostu zestaw z kitem.

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
Szczęście to miał, że nie wyrzucił tego pudełka przed sprawdzeniem zawartości ... bo wtedy miałby duużego pecha ...

... czy jesli nie wie sie, ze sie ma pecha, to sie go ma?? ... :roll: ...

[ Dodano: 2006-08-28, 18:36 ]
... aa tak poza tym czy na naszym forum jest jakiś mechanizm, który poprawia pisownie? ... bo wpisalem "sie" bez ę na końcu, ale po wyslaniu widze, ze jest "się"

.... ooo chyba tak, bo jak edytuje post to mam "sie" bez "ę", a jak wysyłam to mam z "ę" :shock:

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
No właśnie chyba nie miałby pecha, bo by nie wiedział, że go ma.

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Jarek Dabrowski napisał/a:
w którym aparat przyszedł, wśród styropianków i innych gąbek zauważył kuferek na obiektyw

Jak przychodzi do mnie towar ze stanow, to zawsze grzebie w tych styropianowych platkach w nadziei, ze cos takiego mnie spotka. Na razie udalo mi sie tylko wygrzebac strony z ogloszeniami z jakiejs lokalnej gazety ze stanu NY ;-)

dzerry

wuzet  Dołączył: 12 Sie 2009
A z jakiej dokładnie miejscowości była ta gazeta ?

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Dzerry, a przejrzałeś uważnie ogłoszenia? Może tam jakaś Twoja życiowa szansa się kryła...

edit:

O, teraz dopiero popatrzyłem na daty i zobaczyłem, jaki zabytek wykopał wuzet...

Skocz do: